- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Xiaomi 12t pro
- Meslek
- Pc
- Konular
- 16
Ben eu rom yükledim şuan için iyi bir sıkıntı yokXiaomi mi 14 güncellemesi cikti indirip kullanan varmi şuan yuklemedim hatalardan korktugum icin bilgi verirmisiniz
Kamera sikintisi duzeltildimi goruntu kotuydu yinede ve hizlanma oldumu birazBiraz önce global güncellemeyi yaptım farklı bi cacık yok. Arama kaydı, simge düzenleme vs yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arama ve mesajlar da yine Google. Xiomi kişiler mesajlar takvim gelmedi. Google devam
Eu rom için komple yükleme rehberi var mı ? Ayrıca arama kaydı var mı eu romdaBen eu rom yükledim şuan için iyi bir sıkıntı yok
Bootloader açık olması gerekiyorEu rom için komple yükleme rehberi var mı ? Ayrıca arama kaydı var mı eu romda
Arama kaydı var Endonezya romunda ne varsa bundada aynısı var ben çok beğendimEu rom için komple yükleme rehberi var mı ? Ayrıca arama kaydı var mı eu romda
Asıl değişiklikler Çin tabanlı romda var. En iyisi eu custom rom kullanmakGüncelledim yaklasik 5gb ye yakin veri yedi
Degisen tek şey Miui 14 yazisi ve galeriden yazi kopyalama onlari yardimci uygulamalarla yapabilirdik