Yardım Xiaomi 12T cihazım suya düşdü

Yusuf2101

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
1
Mehraba.Az önce Xiaomi 12T cihazım suya düşdü yaklaşık 1 saniye kaldı suda.Telefonu hemen kurladım ardında 15 dakika prince yatırdım sonra telefonu soğutucu ile hafif basınçla biraz kuruttum telefon çalışıyordu ama hemen kapatıp sim kardı çıkardım.Şimdi güneş önüne 10-15 dakika her tarafı güneş önüne koydum biraz kurumasını bekleyecem.Babam duyarsa sinirlenir size ne yapmalıyım bişey olmuşmudur?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Mehraba.Az önce Xiaomi 12T cihazım suya düşdü yaklaşık 1 saniye kaldı suda.Telefonu hemen kurladım ardında 15 dakika prince yatırdım sonra telefonu soğutucu ile hafif basınçla biraz kuruttum telefon çalışıyordu ama hemen kapatıp sim kardı çıkardım.Şimdi güneş önüne 10-15 dakika her tarafı güneş önüne koydum biraz kurumasını bekleyecem.Babam duyarsa sinirlenir size ne yapmalıyım bişey olmuşmudur?
Kardeşim o telefona kolay kolay bir şey olmaz 😅 1-10 saniye aralığın da ben poco
cihazını yıkamıştım bir kaç defa bir şey olmamıştı zaten 12T de suya dayanıklılık yokmu vardır büyük ihtimalle o yüzden bir şey olacağını sanmam 🙋🏻‍♂️

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
56
Eğer cihaz tamir gormemisse ve su dediginiz şey sadece su işe yani deniz suyu WC suyu gibi asitli birsey değilse sorun olmaz

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
Video yu izleyin adam saniyelerce su altında tutuyor. Siz 1 saniye kaldı diye dertlenmişsiniz :)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Bugün telefon terden leş gibi olmuştu ben de sabunla yıkadım bi güzel, tabi sonrasında hoparlör ahize ve mikrofon cızırtılı çalışmaya başladı, telefon uyarı verdi şarz etmeyin, etmeye çalışsanız bile telefon kendisi şarz etmeyecek kendini dedi. Ağzımla hoparlörü şarz girişini emcükledim biraz köpük de çıktı hem, yaklaşık 2-3 saat şarz olmadı, 3-4 saat de aşırı yavaş şarz oldu ama şu an tıkırında çalışıyor. Cihaz samsung s23

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Bugün telefon terden leş gibi olmuştu ben de sabunla yıkadım bi güzel, tabi sonrasında hoparlör ahize ve mikrofon cızırtılı çalışmaya başladı, telefon uyarı verdi şarz etmeyin, etmeye çalışsanız bile telefon kendisi şarz etmeyecek kendini dedi. Ağzımla hoparlörü şarz girişini emcükledim biraz köpük de çıktı hem, yaklaşık 2-3 saat şarz olmadı, 3-4 saat de aşırı yavaş şarz oldu ama şu an tıkırında çalışıyor. Cihaz samsung s23

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam telefonu yıkarsanız bile giriş yerlerinden uzak tutmak mantıklı hele de hoparlör bölgesinden ses sorunları başlar da oluşmasa da sonralar da çok fark ettirmeye başlıyor

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Hocam telefonu yıkarsanız bile giriş yerlerinden uzak tutmak mantıklı hele de hoparlör bölgesinden ses sorunları başlar da oluşmasa da sonralar da çok fark ettirmeye başlıyor
Haklısınız önceki telefonumun sesi kalıcı olarak %40 falan kısılmıştı, girişler aşağı bakacak şekilde yıkadım da nafile adezyon kohezyon falan anlarsınız içeri girdi bi şekilde

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Haklısınız önceki telefonumun sesi kalıcı olarak %40 falan kısılmıştı, girişler aşağı bakacak şekilde yıkadım da nafile adezyon kohezyon falan anlarsınız içeri girdi bi şekilde
Evet maalesef o yüzden pek suya filan kaçınmak lazım :) Islak mendil ve bir kaliteli bez işimi çözüyor, bilgisayarı da telefonu da düzenli olarak silerim. Kaliteli olması hem ekran hem de su kaçmaması açısından iyi oluyor.

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Güçlü bir Süpürge ile ile tüm su girecek noktalardan çekmek gerek ilk etapta