- Adım
- Bekir Talay
- Cihazım
- Xiaomi 12T
- Konular
- 25
Kardeş MI 12T/PRO da suya ve toza dayanıklılık yok.Kardeşim o telefona kolay kolay bir şey olmaz1-10 saniye aralığın da ben poco
cihazını yıkamıştım bir kaç defa bir şey olmamıştı zaten 12T de suya dayanıklılık yokmu vardır büyük ihtimalle o yüzden bir şey olacağını sanmam![]()
Kardeşim alt tarafı 1 saniye kaldı dedin hemen çıkarmışsın. Bende xiaomi 12t kullanıyorum bir iki kere suya düşürmüşümdür bardağı devirip yanlışlıkla ıslattığım bile oldu sorun görmedim. Lakin o cihaz önceden sökğldüyse bir nebzede olsa içine her türlü su girer. Zaten merak etme önlemleri almışsın kafan rahat olsun hoparlörede zarar gelmez mikrofonada şarj girişinedeMehraba.Az önce Xiaomi 12T cihazım suya düşdü yaklaşık 1 saniye kaldı suda.Telefonu hemen kurladım ardında 15 dakika prince yatırdım sonra telefonu soğutucu ile hafif basınçla biraz kuruttum telefon çalışıyordu ama hemen kapatıp sim kardı çıkardım.Şimdi güneş önüne 10-15 dakika her tarafı güneş önüne koydum biraz kurumasını bekleyecem.Babam duyarsa sinirlenir size ne yapmalıyım bişey olmuşmudur?