Kablo değişimi sonrası düzeldi hocam. Kablo 3A ise 120 desteklemiyor 6A kablo ile sorun çözüldü.Hocam peki düzeldimi?çünkü bugün bende aldım yurtdışı cihaz ve aynı sorunu yaşıyorum eğer düzeldiyse şuanda sıkıntıya girmeme gerek yok
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim neden 3A verdiler anlamış değilim ama sizde sorunun çözülmesi çok iyi oldu içim rahatladı hani kerizlendik diye düşündüm bir an neyse pazartesi günü gider alırım inşallah...Kablo değişimi sonrası düzeldi hocam. Kablo 3A ise 120 desteklemiyor 6A kablo ile sorun çözüldü.
6A kablo aldım şimdi de mi turbo charce yazıyor 120watt yazmıyor :/Kablo değişimi sonrası düzeldi hocam. Kablo 3A ise 120 desteklemiyor 6A kablo ile sorun çözüldü.
aldiginiz kablo cakmadir hocam6A kablo aldım şimdi de mi turbo charce yazıyor 120watt yazmıyor :/
hallettin mi?Selamlar herkese,
Bugün dikkatimi çekti. Kutudan 120W şarj aleti çıkmasına ve desteklemesine rağmen telefonu şarja taktığımda 55W ile şarj ettiğini gördüm. Ayarlardan şarj hızlandırma özelliğini de açtım fakat şarja taktığımda 55W ile şarj etmeye devam ediyor.
Kullananlardan ricam şarja taktığında 120W yazan varsa ekran görüntüsü iletebilir mi?
Evet hocam üst mesajlarda belirttiğim gibi, 6A kablo ile sorun çözüldü. Bendeki kablo 3A olduğu için 120w desteklememiş, satıcı özür dileyip 6A gönderdi.hallettin mi?
accubattery indirip bakabilir misin sarj 2-5 arasi iken kaç w ile dolduruyorEvet hocam üst mesajlarda belirttiğim gibi, 6A kablo ile sorun çözüldü. Bendeki kablo 3A olduğu için 120w desteklememiş, satıcı özür dileyip 6A gönderdi.