- Adım
- Batu
- Cihazım
- Mi 6,11T
- Konular
- 23
2017 model mi6dan bu cihaza geçerken çok büyük hevesle geçmiştim özellikle performans konusunde ama malesef akıcılık çok rezalet.Yanlış anlaşılmasın cihaz çok hızlı uygulama açıyor,ekran tepkimesi vb. çok iyi ama google uygulamaları dahil hemen hemen hiç bir uygulamada mediatek optimizasyonu yok.Örnek olarak chrome ve youtubeda bazen giriş seviyesi cihazlar gibi donması özellikle chromeda sayfada dolaşırken çok donuyor,abartmıyorum 5 yıllık snapdragon 835 chromeda daha akıcı çalışıyor, chromeda ana sayfada rastgele kapanma ve google klavyenin ara sıra çıkmaması(kullanınmaması),youtubeda uygulamanın ara sıra tepki vermemesi ve birçok şey,mi 6 da google uygulamaları genel olarak daha akıcı çalışıyordu.Oyunlarda da aynı durum var aspahlt 9da 60fps seçeneği var ama fps droplarla oyun 13-14fpslere kadar düşüyor,genshin impact yükledim onda da fps dalgalı 60fpsden ara ara anlık 25-30fpslere kadar düşüyor ayrıca cod mobileda ancak en düşük ayarda 60fps seçeneği var tabi eğer sadece pubg mobile oynuyorsanız bir tek onda iyi 90fps seçeneği var hatta game turbodan oyuna girerseniz oyun 120fps çalışıyor.Lafın kısası eğer benim gibi detaylı bir kullanıcıysanız KESİNLİKLE MEDIATEK CİHAZLARDAN UZAK DURUN çünkü neredeyse kimse takmıyor ve uygulamalarda optimizasyon yapılmıyor ama standart kullanıcıysanız bu durumları sıkıntı etmezsiniz.
Lütfen kimse de miui 13 buglu,senin cihaz sıkıntılı,uygulama sürümü sıkıntılı demesin şuana kadar iki kere mediatek(helio p10,dimensity 1200) üç kerede snapdragon cihaz kullandım(435,835,845) optimizasyon kavramını gayet iyi biliyorum
Aşağıyada işlemcide sıkıntı olmadığını göstermek için geekbench 5 skorumu atıyorum
Birde yok mediatek kendini verimlilikte aştı falan diyorlar doğru değil 7nm 2020 çıkışlı sd 865den ve 870den fazla yakıyor.Bu video gibi dediğimi kanıtlayan başka videolarda var youtubedan bulabilirsiniz
Lütfen kimse de miui 13 buglu,senin cihaz sıkıntılı,uygulama sürümü sıkıntılı demesin şuana kadar iki kere mediatek(helio p10,dimensity 1200) üç kerede snapdragon cihaz kullandım(435,835,845) optimizasyon kavramını gayet iyi biliyorum
Aşağıyada işlemcide sıkıntı olmadığını göstermek için geekbench 5 skorumu atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde yok mediatek kendini verimlilikte aştı falan diyorlar doğru değil 7nm 2020 çıkışlı sd 865den ve 870den fazla yakıyor.Bu video gibi dediğimi kanıtlayan başka videolarda var youtubedan bulabilirsiniz
You must be registered for see medias
Ekli dosyalar
Son düzenleme: