Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

ymengen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunua
Cihazım
Gm9pro
Konular
0
T7000 ekran yapıştırıcı kullandım. Sorunsuz yapıştı. Yapıştırmadan önce eski yapıştırıcıları cımbız ve tırnağımla tamamen söktüm. 2. açışımda yapıştırıcı kullanmadım ilk kullandığımı ısıtıp yine yapıştırdım.

EDİT: 1 hafta sonra yine aynı olay başıma geldi. Bu sefer soldaki soketin üstüne ince bir kağıdı , 3e katlayıp koydum ve kapağı öyle kapattım. 2. kere başına gelene tavsiye ederim.
Edit 2 : Bataryanın soldaki soketine kağıt koyduğum için bataryanın üstünden geçen ve ve bataryanın üst tarafında kalan büyük soket yerinden çıktığı için telefon şarj almıyordu.. Şimdi her ikisinin üstüne de 4 e katlayıp kağıt koydum. Şu anda sorun yok. Sorun yaşarsam tekrar yazacağım.

a.semih tasar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Semih
Cihazım
Mi 11 t pro
Konular
0
Bir yerde olduğum bilgi,

120w şarj henüz yeni bir teknoloji olduğu için mi11t pro dan sık sık şikayet geliyor.

Örneğin yzüde 20 altında şarjın bir kaç sn içinde bittiği yada sizin anlattığınız gibi durumlar

Çözüm olarak arada bir cihazı normal eski şarj aletleri ile yavaş şarj edilmesinde fayda olacağı yazılıydı. Bu yüzden ara ara yavaş şarj aletleri ile telefonu şarj edin bu tür sorunlar daha az başınıza gelecektir diye düşünüyorum
Admin aynı sorunu yaşadım 1 hafta once sarj 15 te takılı kaldı sarj bitene kadar kullanılandim sarj almıyordu kapandıktan 1 saat dinra sarj a taktım duzeldi bugun yine yere düştü ve aynı sorun yine aynısı deneyecegim mi 11 t pro da kronik galiba

Üst Alt