Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Bende telefonu düşürdüğümde böyle bir sorunla karşılaştım, yazılımsal.bir sorun değil, en yakın bir telefon servisine gidip batarya soketini taktırın, bu telefonlarda 2 tane batarya varmış birisi çıkınca böyle bir hata oluyormuş, ben batarya soketini taktırdım 50 liraya sorun çözüldü 🥲
Mı 13 telefon kullanıcısıyım şarj %10 altına inince kasma ve donmalar oluyor sonra bianda kapanıyor açtığımdada şarj 0 oluyor sorun bendede aynı olabilirmi cihaz dirençli ve yeni aldım 2 aylık falan

muratkodaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat kodaz
Cihazım
xiaomi 4 4g
Meslek
kamuda malı hızmetler uzmanı
Konular
0
Redmi note 11 pro yüzde %15 de takılı kaldı. Hard reset attım düzelmedi burada port gevsedigini okudum elimle sol avcimun üstüne orta şiddette 3 kez vurdum sistem düzeldi. Duva falan okudun mu diyen olursa yemin olsun suverim ;))))

Mete38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 13
Cihazım
11tpro
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce telefondan müzik dinlerken bi anda telefon kapandı (telefonun sarjı vardı), ne olduğunu anlamak için telefonu tekrar başlattığımda ise sarjın tamamen olmadığını söyleyen bir ibare çıktı, telefonu sarja taktım ve bekledim, 2,3 dakika sonra %15 olmuştu ve telefonu başlattım, telefon bir süre (kısa bir süre), sarjda kaldıktan sonra % kaç olduğuna bakmak için gittiğimde hala %15 de takılı kaldığını gördüm, ayrıca sarj olurken turbo sarj ibaresi falan da çıkmıyor hızlı sarj ibaresi de çıkmıyor, telefon sarj oluyor bir gün boyunca da idare ediyor, fakat sarjımın hala %15 de olduğunu gösteriyor telefon, turbo sarj ibaresi falan da gitti, bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

Ayrıca ayarlardan pil sekmesine girdiğimde pil sıcaklığı sabit her zaman 50 derece yazıyor.
Bendede aynısı oldu sol taraftaki batarya soketi bir kaç defa yere düşmüştü yerinden oynamış arka kapağı açıp yaptım düzeldi 15 gösteriyor du soketi yerleştirince 45 te gösterdi

drmakarna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ouz
Cihazım
n910
Konular
11
soketlerle ilgili bir problem bu daha önce benim de başıma geldi arka kapağın açılıp batarya soketlerinin kontrol edilmesi gerek

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
hocam benimde başıma geldi bataryanın 2 söketi var anakarta baglanan biri yerinden cıkmıstır darbe sonucu benmde oyle oldu telefoncuda düzeltirdim

onuy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi11t pro
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar 2 gün önce telefondan müzik dinlerken bi anda telefon kapandı (telefonun sarjı vardı), ne olduğunu anlamak için telefonu tekrar başlattığımda ise sarjın tamamen olmadığını söyleyen bir ibare çıktı, telefonu sarja taktım ve bekledim, 2,3 dakika sonra %15 olmuştu ve telefonu başlattım, telefon bir süre (kısa bir süre), sarjda kaldıktan sonra % kaç olduğuna bakmak için gittiğimde hala %15 de takılı kaldığını gördüm, ayrıca sarj olurken turbo sarj ibaresi falan da çıkmıyor hızlı sarj ibaresi de çıkmıyor, telefon sarj oluyor bir gün boyunca da idare ediyor, fakat sarjımın hala %15 de olduğunu gösteriyor telefon, turbo sarj ibaresi falan da gitti, bilgisi olan yardımcı olabilir mi.

Ayrıca ayarlardan pil sekmesine girdiğimde pil sıcaklığı sabit her zaman 50 derece yazıyor.
Sorun çözüldü mü aynı sorunu bende yaşıyorum

siyahbiradam48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
3
Bu sorunu mi11t pro kullandığım zamanlar düşme kaynaklı yaşamıştım. Telefoncuya götürdüğümde ise donanımsal olduğunu bildirdi. Ne yaptığını bilmiyorum fakat anakarta bir müdahale sonrası şarjım düzelmişti ve telefonum eskisi gibi hızlı şarj olmaya başlamıştı.

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
Bu sorunu mi11t pro kullandığım zamanlar düşme kaynaklı yaşamıştım. Telefoncuya götürdüğümde ise donanımsal olduğunu bildirdi. Ne yaptığını bilmiyorum fakat anakarta bir müdahale sonrası şarjım düzelmişti ve telefonum eskisi gibi hızlı şarj olmaya başlamıştı.
Hocam benmde aynı oyle oldu batarya anakarta bağlı olan film yerinden çıkmıştı takınca düzeldi

ibrahimilh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
10
Bende telefonu düşürdüğümde böyle bir sorunla karşılaştım, yazılımsal.bir sorun değil, en yakın bir telefon servisine gidip batarya soketini taktırın, bu telefonlarda 2 tane batarya varmış birisi çıkınca böyle bir hata oluyormuş, ben batarya soketini taktırdım 50 liraya sorun çözüldü 🥲
Allah razı olsun, sorunum çözüldü

mehmet.akif

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Mi-10 256/8 Gb
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
19
Konu açılalı çok olmuş. Lakin, ben de bu sorunu yaşıyorum. Tüm mesajları okudum. Söylenenlere göre davrandım. Arka kapağı açtım, batarya soketlerine baktım. Soldakini, kameraların altındakini söktüm. Cihazı çalıştırdım. çalıştı. Sorun yoktu. sağdaki taş gibi oturmuş. Çıkmıyor. Sonra şarjı iyice bitirdim. Sağdakini tekrar taktım. TWRP üzerinden batterystats.bin ve bir kaç ilgili dosyayı sildim. Dalvik ve cache temizliğini yapıp, sistemi yükselttim. EU rom hyper-os kullanıyorum.

Hala da aynı sorun devam ediyor.
Çözemedim.

Üst Alt