Çözüldü Xiaomi 11T Pro sarj %15 takılı kalıyor

hakkikorkmaz2727

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 11 t pro
Meslek
Gıda işçisi
Konular
1
Konu açılalı çok olmuş. Lakin, ben de bu sorunu yaşıyorum. Tüm mesajları okudum. Söylenenlere göre davrandım. Arka kapağı açtım, batarya soketlerine baktım. Soldakini, kameraların altındakini söktüm. Cihazı çalıştırdım. çalıştı. Sorun yoktu. sağdaki taş gibi oturmuş. Çıkmıyor. Sonra şarjı iyice bitirdim. Sağdakini tekrar taktım. TWRP üzerinden batterystats.bin ve bir kaç ilgili dosyayı sildim. Dalvik ve cache temizliğini yapıp, sistemi yükselttim. EU rom hyper-os kullanıyorum.

Hala da aynı sorun devam ediyor.
Çözemedim.
bende başlık altında çözüm buldum kapağı açtım dikkatli bi şekilde vida falan sökmeden soketin olduğu yere elimle bastırdım tık diye ses geldi telefonu kapattım şarja taktım bi baktım 49 dan yükselmeye başladı daha önce 15 de takılı kalmıştı yere düşmeden dolayı

MECATO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MELİH CAN
Cihazım
XİAOMİ Mİ MİX 3
Konular
0
Benim de dün başıma geldi eve bir geldim. Tel kapandı. Şarja taktım 15 de kalıyor gece şarj etmedim. Ama batarya da bitmedi. Bu forma bakarak cihazın arkasını açtım. Ve soketin oraya bastırınca tık sesi ile sağ taraftaki batarya soketi oturdu. Ve sorun düzeldi ama bu durum çok saçma batarya soketinin üstünde koruyucu bile var. Buna rağmen böyle bir sorun olması tasarımsal hata demektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu açılalı çok olmuş. Lakin, ben de bu sorunu yaşıyorum. Tüm mesajları okudum. Söylenenlere göre davrandım. Arka kapağı açtım, batarya soketlerine baktım. Soldakini, kameraların altındakini söktüm. Cihazı çalıştırdım. çalıştı. Sorun yoktu. sağdaki taş gibi oturmuş. Çıkmıyor. Sonra şarjı iyice bitirdim. Sağdakini tekrar taktım. TWRP üzerinden batterystats.bin ve bir kaç ilgili dosyayı sildim. Dalvik ve cache temizliğini yapıp, sistemi yükselttim. EU rom hyper-os kullanıyorum.

Hala da aynı sorun devam ediyor.
Çözemedim.
Bataryanın birini görmüyor muhtemelen batarya değiştir bataryanın kendisi arızalı olabilir.

alexdesouzaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 11 t pro
Konular
0
Hocam konuyu okumuşsunuz ama konu cevaplarını okumamişsiniz galiba, sorunu çözdük zaten biz. Yinede teşekkürler
Nasıl çözdünüz acaba paylaşabilir misiniz rica etsem. Telefoncuma anlatayım. Direktifleriniz doğrultusunda işlem yapsınlar

Mer60pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Redmi note 11 pro yüzde %15 de takılı kaldı. Hard reset attım düzelmedi burada port gevsedigini okudum elimle sol avcimun üstüne orta şiddette 3 kez vurdum sistem düzeldi. Duva falan okudun mu diyen olursa yemin olsun suverim ;))))
Hocam dediğiniz gibi telefonun kamerasının altına 1 kere sağlam vurdum tak diye bir ses geldi dedim herhalde bir şeyi kırdım sonra teli yeniden başlattım ve şarj bir anda 66 ya çıktı 🤣🤣

Üst Alt