Rom Xiaomi 11T Endonezya MIUI14 ANDROID 13 V14.0.1.0.TKWIDXM

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Bende Türkiye romu var 14 kilit ekranını açtığım esnada takılmalar oluyor sonra normale dönüyor aynı sorunu yaşayan var mı

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Bende Türkiye romu var 14 kilit ekranını açtığım esnada takılmalar oluyor sonra normale dönüyor aynı sorunu yaşayan var mı
Galiba tr romu sıkıntılı indo sürümü yüklü bende hiç takılma donma veya aşırı şarj yeme gibi durumu olmadı miui13 haricinde leş bi sürümdü yedeklerinizi alıp bootloader kilidi açıksa indo sürümüne geçin veya da tr romu için yeni güncellemeyi bekleyin

cekliiletisim681

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
çekli
Cihazım
mi
Konular
1
Globalden indo roma geçiş yaptım şebeke 5-10 saniye anlık olarak kesilip geri geliyor globale geçiş yaptım sorun devam ediyor sorun nedir bilgisi olan var mıdır acaba

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Miui 14 de yeniden başlata bastıktan sonra ekran kapanırken saatin ve simgelerin olduğu kısım sizde de sonradan silenerek kayboluyor mu ? Miui 13 de bu sorun yok miui 14 de olmaya başladı

tuncay3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi 11 T
Konular
5
Globalden indo roma geçiş yaptım şebeke 5-10 saniye anlık olarak kesilip geri geliyor globale geçiş yaptım sorun devam ediyor sorun nedir bilgisi olan var mıdır acaba
Bendede ayni sorun basladi endoya gecince konusurken sebeke gidiyor birden ince bi ses geliyor ahizeden kulak cinlamasi gibi sorunu cozebildinizmi ?

Üst Alt