Hocam bende şarj yüzünden bu Roma geçecektim ama başka konuda arkadaş bu romu çok met etmiş siz memnun musunuz?Ekran süresi 6.30 saati geçmiyor varmı farklı süre alan
Hocam bende şarj yüzünden bu Roma geçecektim ama başka konuda arkadaş bu romu çok met etmiş siz memnun musunuz?
Hep pil tasarrufu açıkken kullanırsanız donanım zarar görür,batarya'da zarar görür.Sonra MIUI14'bataryayı öldürdü demeyin.Ben MIUI13'kullanıyorum ekran 60Hz de normal pil modunda 14 saat ekran süresi alıyorum 90Hz deyken normal pil modunda 13 saat ekran süresi,Bazen hep pil tasarrufunda kullanırken batarya çok ısınırdı ve pil ömründe düşüş kaydettim hep.Normal Pil modunda kullanınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben gayet memnunum hocam 60hz pil tasarrufu hep açık kullanıyorum, hiç oyunda oynamayan biriyim
İlk defa böyle bir şey duydum hocam. Pil tasarrufu sistem uygulamaları ve arka plan işlemlerini baz alıyor daha çok ayarlara baktığımda. Ben hiç ısındığını hissetmedim bu arada çok işlem yapmadığım için olabilir. Dikkate alırım hocam sağolun.Hep pil tasarrufu açıkken kullanırsanız donanım zarar görür,batarya'da zarar görür.Sonra MIUI14'bataryayı öldürdü demeyin.Ben MIUI13'kullanıyorum ekran 60Hz de normal pil modunda 14 saat ekran süresi alıyorum 90Hz deyken normal pil modunda 13 saat ekran süresi,Bazen hep pil tasarrufunda kullanırken batarya çok ısınırdı ve pil ömründe düşüş kaydettim hep.Normal Pil modunda kullanın
Telefon Pil Tasarrufu modunda zorlanıyor hocam,zorlanmasının haliyle'de donanımı zorluyor ve zarar veriyor.Elimizdeki canavar gibi telefonları zarar vermekden kaçılanım.Sizde sağolunİlk defa böyle bir şey duydum hocam. Pil tasarrufu sistem uygulamaları ve arka plan işlemlerini baz alıyor daha çok ayarlara baktığımda. Ben hiç ısındığını hissetmedim bu arada çok işlem yapmadığım için olabilir. Dikkate alırım hocam sağolun.
11t de 90 Hz yok hocam nasıl ayarlıyorsunuzHep pil tasarrufu açıkken kullanırsanız donanım zarar görür,batarya'da zarar görür.Sonra MIUI14'bataryayı öldürdü demeyin.Ben MIUI13'kullanıyorum ekran 60Hz de normal pil modunda 14 saat ekran süresi alıyorum 90Hz deyken normal pil modunda 13 saat ekran süresi,Bazen hep pil tasarrufunda kullanırken batarya çok ısınırdı ve pil ömründe düşüş kaydettim hep.Normal Pil modunda kullanın
Redmi 10 2022 kullanıyorum hocam11t de 90 Hz yok hocam nasıl ayarlıyorsunuz
Teşekkürler hocam deneyeceğimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben gayet memnunum hocam 60hz pil tasarrufu hep açık kullanıyorum, hiç oyunda oynamayan biriyim
Çıkmıştır. Aşağıdan zip/recovery sürümü indirilebilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben fastboot versiyonunu bekleyeceğim o da 1 haftaya kadar çıkar. Bilginize.