Rom Xiaomi 11T Endonezya MIUI14 ANDROID 13 V14.0.1.0.TKWIDXM

YunusTR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
3
Ekran süresi 6.30 saati geçmiyor varmı farklı süre alan

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Hocam bende şarj yüzünden bu Roma geçecektim ama başka konuda arkadaş bu romu çok met etmiş siz memnun musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ben gayet memnunum hocam 60hz pil tasarrufu hep açık kullanıyorum, hiç oyunda oynamayan biriyim

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ben gayet memnunum hocam 60hz pil tasarrufu hep açık kullanıyorum, hiç oyunda oynamayan biriyim
Hep pil tasarrufu açıkken kullanırsanız donanım zarar görür,batarya'da zarar görür.Sonra MIUI14'bataryayı öldürdü demeyin.Ben MIUI13'kullanıyorum ekran 60Hz de normal pil modunda 14 saat ekran süresi alıyorum 90Hz deyken normal pil modunda 13 saat ekran süresi,Bazen hep pil tasarrufunda kullanırken batarya çok ısınırdı ve pil ömründe düşüş kaydettim hep.Normal Pil modunda kullanın

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Hep pil tasarrufu açıkken kullanırsanız donanım zarar görür,batarya'da zarar görür.Sonra MIUI14'bataryayı öldürdü demeyin.Ben MIUI13'kullanıyorum ekran 60Hz de normal pil modunda 14 saat ekran süresi alıyorum 90Hz deyken normal pil modunda 13 saat ekran süresi,Bazen hep pil tasarrufunda kullanırken batarya çok ısınırdı ve pil ömründe düşüş kaydettim hep.Normal Pil modunda kullanın
İlk defa böyle bir şey duydum hocam. Pil tasarrufu sistem uygulamaları ve arka plan işlemlerini baz alıyor daha çok ayarlara baktığımda. Ben hiç ısındığını hissetmedim bu arada çok işlem yapmadığım için olabilir. Dikkate alırım hocam sağolun.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
İlk defa böyle bir şey duydum hocam. Pil tasarrufu sistem uygulamaları ve arka plan işlemlerini baz alıyor daha çok ayarlara baktığımda. Ben hiç ısındığını hissetmedim bu arada çok işlem yapmadığım için olabilir. Dikkate alırım hocam sağolun.
Telefon Pil Tasarrufu modunda zorlanıyor hocam,zorlanmasının haliyle'de donanımı zorluyor ve zarar veriyor.Elimizdeki canavar gibi telefonları zarar vermekden kaçılanım.Sizde sağolun

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
11t de 90 Hz yok hocam nasıl ayarlıyorsunuz

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
Çıkmıştır. Aşağıdan zip/recovery sürümü indirilebilir.

Ben fastboot versiyonunu bekleyeceğim o da 1 haftaya kadar çıkar. Bilginize.
Fastboot versiyonu

Üst Alt