- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Huawei P smart
- Konular
- 9
Hocam iyi olup olmadığını nasıl anlaya bilirim kriteri nedir?gayet iyi gözüküyor
Hocam iyi olup olmadığını nasıl anlaya bilirim kriteri nedir?gayet iyi gözüküyor
Orası doğru120 Hz açık pil tasarrufu açık parlaklık otomatik 12.5.9 sürüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu cihazda şarjı neden sorun ediyorsunuz ki şarj cihazı 67 watt da tuvalete girip çıksanız zaten 20 doluyor
Hangi sürüm yüklü hocam birde nasıl kullanıyorsun parlaklık olsun falan ne kadar uygulama yüklü ?Ben hep 120hrtz kullanıyorum 7-8 saat alıyorum %5 kadar ve hiç pil tasarrufu açık değil
Uygulama olaak 30 -35 tane yüklü google play ve dışardan apk olarak.Sürüm endonezya var içinde ve orta ve üstü parlaklıkta kullanıyorum daha ne tgörmek için.120hrtz den 60 a almıyorum hiç bu şekilde dediğim süreleri alıyorum.Arada oyunda oynarım basit counter tarzı işteHangi sürüm yüklü hocam birde nasıl kullanıyorsun parlaklık olsun falan ne kadar uygulama yüklü ?
Hocam endonezya 13 mü yoksa 12.5 mi yüklü? bende 12.5.9 global yüklü bu söylediklerini yapsam 5 saat ekran süresi alırım heraldeUygulama olaak 30 -35 tane yüklü google play ve dışardan apk olarak.Sürüm endonezya var içinde ve orta ve üstü parlaklıkta kullanıyorum daha ne tgörmek için.120hrtz den 60 a almıyorum hiç bu şekilde dediğim süreleri alıyorum.Arada oyunda oynarım basit counter tarzı işte
miui12.5.3Hocam endonezya 13 mü yoksa 12.5 mi yüklü? bende 12.5.9 global yüklü bu söylediklerini yapsam 5 saat ekran süresi alırım heralde![]()
Kilit açılmasına 48 saat kaldı açılsın bende o sürümü kurayım o zaman daha iyi demekkimiui12.5.3