- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Re: RE: Cvp: Xiaomi 10400mAh Power Bank Kutu Açılışı
Teşekkür ederim. Benim yöneticilikte gözüm yok hocam. Birşeyler paylaşmak için gerekli olan birşey değil. Yapmak istediklerimi böyle de yapabiliyorum.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
MGM Barut' Alıntı:Sen bu işin erbabısın youtube seni tutamaz hocam.Bu arada sitemize yönetici olmaya çokdan adayım oldun haberin olsun.:yorumsuz:chatin_62 pid=1916 dateline=1400870209' Alıntı:Hocam çok daha güzel müziklerim vardı ama Youtube sağolsun yaptığım bütün videoları blokladı. Ses dosyaları için telif sorunu oldu. Bunun üzerinde Youtube'tan ses dosyaları koymak zorunda kaldım. Ama süre sorunu oluyordu. Arka arkaya ses ekleme imkanı da vermiyor. Bazen 10dk videoya 5dk ses koyup kalan 5dk sının sessiz kaldığı oluyordu. Ben de hoşuma giden ses dosyalarını indirdim. Şimdi videonun süresine göre aralarından seçip videonun içine gömüyorum. Süre çok uzun olursa birkaç ses dosyası koyuyorum. Kısa olursa sesi kesip biçiyorum v.s. Kendi ses dosyaları olduğu için artık bloklayamıyor.MGM Barut pid=1911 dateline=1400866213' Alıntı:teşekürler.güzel çekim olmuş,fon müziğide çök güzel seçim olmuş.bu arada hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Benim yöneticilikte gözüm yok hocam. Birşeyler paylaşmak için gerekli olan birşey değil. Yapmak istediklerimi böyle de yapabiliyorum.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk