- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
nasıl ulaşamıyor ve operatönüz ne ???Note 7 aldım 1 aydır arayanulaşamıyor ne yapmam lazim
zipten çıkarcamı bunu acaba hatta verdideAşağıdaki linkten indiriniz. Güncelleme paketini seç diyerek yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sağ üst köşede bulunan Ara butonunu kullanarak, Forumumuz da bulunan, merak ettiğiniz, aradığınız tüm içeriğe ulaşabilirsiniz.
Üstadım rica etsem bu konuyu biraz detaylı sıra ile merkezine anlayacağı şekilde anlatırmısınız kes kopyala diyorsunuz ama nereye nasıl
Hocam önceki sayfalarda indirme linki vardı oradan indirin sonrasında ss atıyorum onlara bakın. Ss de gördüğünüz ek seçenekler çıkmazsa o ekranda geliştirici seçenekleri aktif edildi yazana kadar dokunun.Arkadaşlar ilginize çok teşekür ederim Tel inde şu an yüklü versiyon görüntü bu hangi güncel versiyonu ve nereden yükleme liyim tşk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar ilginize çok teşekür ederim Tel inde şu an yüklü versiyon görüntü bu
Bir ara sanırım29 Ağustosda Günceleme geldi
MIU V10.3.10.0 PFGMIXM | KARARLI 531M DİYE Günceleme geldi ve güncelerken wiffi gitti ve dondu bende kilit tusuna basılı tutup kapadım ve ardından tkr açtım açtıgımda günceleme yoku ve suan Redmı Note 7 Kunlanıcılarının çoğunda Güncel ve bende yok sebebi nedır LÜTFEN YARDIM EDİN
Hocam bir ara o güncelleme çekilmişti galiba annemin telefonundada bir anda kayboldu belki şansınıza o anda tutmuştur.29 Ağustosda Günceleme geldi
MIU V10.3.10.0 PFGMIXM | KARARLI 531M DİYE Günceleme geldi ve güncelerken wiffi gitti ve dondu bende kilit tusuna basılı tutup kapadım ve ardından tkr açtım açtıgımda günceleme yoku ve suan Redmı Note 7 Kunlanıcılarının çoğunda Güncel ve bende yok sebebi nedır LÜTFEN YARDIM EDİN