Yardım Xiami Mi 6 Power ve Ses Tuşları kendi kendine basıyor, telefon açılıp kapanma döngüsüne girdi.

jokernaxboss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Armağan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Xiaomi Mi 6 model telefonum var. Dün gece telefona hiçbir şey yapmadım, baş ucumda bıraktım ve uyudum. Sabah uyandığımda ilk olarak ses tuşlarının daha sonrasında ise power tuşunun kendi kendine çalıştığını farkettim. Şu anda power tuşu kendi kendine çalışıyor, telefon açılıp-kapanma döngüsüne girdi. Telefonla ilgili hiçbir işlem yapamıyorum döngüye girdi. Ne yapabilirim ?

jokernaxboss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Armağan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
hocam kötü olmuş o zaman üzüldüm.fabrika ayarlarından telefonu sıfırladınızmı?

Telefona hiçbir şey yapamıyorum. Mi yazısında dönüp duruyor sürekli. Ne yazık ki herhangi bir işlem yapamıyorum.

Oyla:

jokernaxboss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Armağan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Fiziksel olarak tuşlarda içeri doğru bir çökme mi var hocam?

Fiziksel görünüşte bir sıkıntı yok. Fakat power tuşunun aşağı kısmına doğru basınca biraz bir çatırdama ve hissizlik oldu. Sanırım fiziksel bir hasar olabilir.

Oyla:

jokernaxboss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Armağan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Döngüde kalarak şarjının bitmesini bekledim ve sabah şarja taktım. Şimdilik sorun çözülmüş gibi gözüküyor.

Oyla:

Ysfblgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Sorununuzu çözdününüz mü. Benim telefonumda aynı şekilde olduda çözdüyseniz yardımcı olurmusunuz
Tuşa biraz vurdum saç kurutma makinesi ile ısıttım saç kurutma makinesi ile tuşa vurunca düzeldi inşallah bi daha olmaz çok uyuz bişeydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt