Yardım Xaomi mi note 2 kırık ekran hk.

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Arkadaslar bir süre önce talihsiz bir hata sonucu telefonum yere düştü ve ekran kırıldı. bir süredir bu ekranı gerek yurtiçinden gerek yurtdışından ( adersleri biliyorsunuz ) satın alabilmek adına araştırıyorum.
Uzun bir süre sonra yine check ederken aşağıdaki link te belirtildiği gibi bir şey buldum.

Lütfen kontrol ediniz.

Acaba doğru ünün bumu ?

Teşekkürler ;

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
kardeş senın anlamadıgın mevzu şu 1 adam telefonun %50 fiyatını verip ekranı değiştirecegine, o paraya 1 alt model tlf nu alır . Gerizekalımı millet 1000 tl ekrana para versin.

ekranı kırılan herkesin tlf nu calısııyor problem yok ztn. 200 tl olana kadar bekleriz :D
Ben kullanıcıyı anlıyorum ama amoled ve oled ekran fiyatı düşmez diyorum, döviz nedeniyle hatta artıyor diyorum. Karşılığında terbiyesiz bir mesaj geliyor.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Bu cihazın ekranı 200tl'ye geldiğinde cihazın çalışır halde ederi 250tl olur. 4 sene sonra

samsung s3 ekranı 200tl cihaz 250tl etmiyor.

samsung s5 ekranı 330tl cihaz 400tl etmiyor.

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Ben kullanıcıyı anlıyorum ama amoled ve oled ekran fiyatı düşmez diyorum, döviz nedeniyle hatta artıyor diyorum. Karşılığında terbiyesiz bir mesaj geliyor.

hocam ben sana karsı terbıyesız bır kelıme yazmadım. umarım benım mesajıma hitaben yazmamışssındır. ben şahsi fikrimi söyledim. ztn ekranın kırılması en kolay telefonlardan bir tanesi aşırı kaygan, akıllı adam bu tlf nun ekranını yaptırmaz :D bir daha kıracaktır cunku.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Ben ekran fiyatı ve dövize karşı artışa bir sitem ettim çünkü benim de bir adet kırık mi note2 cihazım var ve önce cam değişim deneyeceğiz.

Bana anlayamadığımı iddia ettiğiniz mesaja karşı yazdım. Ben anlıyorum eğer ekranda çok kötü değilse çatlak öyle kullanırsınız. Benimki çok kötü çatlak. Maalesef dierek ekran fiyatının artmasına ben kendim için de sizin için de üzülerek sitem ettim.

15 yıldır telefon işindeyim, fiyatının düşmesini beklemeyin diye de uyarıda bulundum o şekilde kullanmak sıkıntı ise.

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Ben ekran fiyatı ve dövize karşı artışa bir sitem ettim çünkü benim de bir adet kırık mi note2 cihazım var ve önce cam değişim deneyeceğiz.

Bana anlayamadığımı iddia ettiğiniz mesaja karşı yazdım. Ben anlıyorum eğer ekranda çok kötü değilse çatlak öyle kullanırsınız. Benimki çok kötü çatlak. Maalesef dierek ekran fiyatının artmasına ben kendim için de sizin için de üzülerek sitem ettim.

15 yıldır telefon işindeyim, fiyatının düşmesini beklemeyin diye de uyarıda bulundum o şekilde kullanmak sıkıntı ise.

anladım hocam tamam sıkıntı yok. senın adınada üzüldüm.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Nasıl olur da bir telefon ekranı 1000 tl olur anlamak mümkün değil, telefon satın alırken bu gibi şeyleri göz önünde bulundurmak lazım, sonuçta akşama kadar elimizde olan şey bunlar, kaydı düştü geçmiş olsun, 1000 tl gitti...

Oyla:
Üst Alt