Rom X3 Pro Sakın Güncellemeyin

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 53
  • Görüntüleme 5K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
13.0.4 csx kullanıyordum gayet memnundum böyle bir sorun da yoktu . 2-3 gün sonra 13.0.5 güncellemesi sunuldu . Dün değil ondan önceki gün ise guncelleme sunuldu ve csx yani custom MIUI rom hazırlayan bir firma bu güncellemeyi kendileri dahi zor da olsa bir şekilde hazırladı ve sundu . Sonuç ortada oldukça berbat bir güncelleme temiz flashlama ile geçmiştim . 13.0.4 e de döndüm bir türlü burası düzelmedi . Biliyorsunuz pmic sorunu da var acaba onunla mi alakalı bilmem ama güncelleyen arkadaşların hepsi hangi custom MIUI olursa olsun şikayetçi.
- Tel şarj olmuyor
- Yukardaki görseldeki gibi oluyor
- Tel sürekli kendini yeniden başlatıyor
İnsanlarda bu gibi sorunlar var dikkat edin ve bilen bir arkadaş bu sorunu nasıl çözülür söyler ise çok sevaba geçer .Daha önce de başıma gelmişti ama nasıl geçti inanın bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-20-21-30-11-745_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-07-20-21-30-11-745_com.miui.securitycenter.jpg
    282,6 KB · Görüntüleme: 109

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
Telegramda hatalarla ilgili şunlar yapın diye paylaşılmış bir dene istersen
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telegramda hatalarla ilgili şunlar yapın diye paylaşılmış bir dene istersen
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam oraya da yazdım oranın yapımcısı bile bilmiyor neden olduğunu bana pil ve performans verilerini temizle kernel değiştir gibi şeyler söyledi gerisi yok . Denedim de oradakileri

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
Şu romu da denermisin

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Şu romu da denermisin
Deneyim hocam da düzelmezse nolcak . Batarya da taze yeni değişti hiç bir hasarı yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şunu da ekleyim csx 13.0.4 ü batarya değiştikten sonra 13.0.5 geçmeden önce yine kullandım kesinlikle böyle bir sorunu yoktu . Her şey 13.0.5 ten geri buna geçince başladı

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
mecbur stock roma dönüp kilitlemeyi seçmeden.sonra tekrar costum rom kur.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Daha önce Eu, CrDroid, EvoX, CherishOs, CloudFive kullanıp, CloudFive'da batarya optimizasyon sorunu ve Eu'dan farklı birşey göremediğimden geri Eu'ya dönmeye karar vermiştim güncelleme gelince ve sonunda gelen 13.0.5.0 güncellemesiyle temiz kurulum yaparak geçtim. Şu an için bir sorun yok bende. CloudFive oyun odaklı olduğu için overclock yapılmış kısacası, maalesef ben tavsiye edemiyorum. Mümkünse Eu deneyin derim tamamen temiz bir kurulumla. Hatta önce fastboot rom atıp üstüne yine temiz bir kurulum yaparsanız daha sağlıklı olacağı görüşündeyim.

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
hatta buradaki 13 olan ilk romu kurarak başla sonra güncelle.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Daha önce Eu, CrDroid, EvoX, CherishOs, CloudFive kullanıp, CloudFive'da batarya optimizasyon sorunu ve Eu'dan farklı birşey göremediğimden geri Eu'ya dönmeye karar vermiştim güncelleme gelince ve sonunda gelen 13.0.5.0 güncellemesiyle temiz kurulum yaparak geçtim. Şu an için bir sorun yok bende. CloudFive oyun odaklı olduğu için overclock yapılmış kısacası, maalesef ben tavsiye edemiyorum. Mümkünse Eu deneyin derim tamamen temiz bir kurulumla. Hatta önce fastboot rom atıp üstüne yine temiz bir kurulum yaparsanız daha sağlıklı olacağı görüşündeyim.

hatta buradaki 13 olan ilk romu kurarak başla sonra güncelle.
Hocam önce 12 fastboot basıcam 12 de sorun yok zaten bu sorun özellikle MIUI 13 te çıkıyor ama mutlaka halledilebilir olmasi lazım . Sonra MIUI 13 stock fastboot basıcam yine ardından cloudfive kurucam olmazsa ayni adımları yapıp bu sefer de csx denicem . Ama sorun çözülmez ise ne yapacağımı bu sefer bilmiyorum .

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
oda olabilir sadece romda mı problem olup olmadığına bakmaya çalışıyoruz.

Üst Alt