Oyun X3 NFC için PUBG Mobile Sabit 88-93 FPS

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Kernel ile oynanır ancak kernelsiz kullanımda sorunlar olabilir. Poco X3 Pro ya da Mi 10T tavsiye ederim size.

Siz Kernel kullanıyor musunuz?
Kullanmasam bu cihazda oyun dahi oynamam kasmaktan

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Konuya güncelleme getireyim arkadaşlar.

Kernel olmadan da 90 FPS alan arkadaşlar oldu. Ancak burda kernel' in ince olayı hız aşırtma muhabbeti oldu. Kernel ile 88-94 fps arası dalgalanırken kernel olmadan 60-90 arasında uçurum farklarla dalgalanmalar yaşandı. X3 Pro cihazları da varsayılan olarak (hiçbir işlem yapılmadığı halde) 120FPS alıyor bu arada bilginize.

Tuncay abi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Poco X3 128Gb
Konular
2
Merhaba ben gfx tool ile pil performansı sifirlayinca 90 fps alıyorum fakat sizin dediğiniz gibi stabil degil ve aşırı derecede dalgalanmalar oluyor. Ve full droo yiyor. Merak ettiğim konular şunlar ben telefonuma imei attırdım o gidermi acaba .ayrica rom kernel vs yüklemesini de bilmiyorum onları artik youtube dan filan araştırmam gerekecek hiç tecrübem yok bu konuda.Bu telefonu sadece pubg oynayabilmek için almıştım bu arada bütçem fiyat performans olarak bu modele yetti.

yunuscinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ynscnr55
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
2
Merhaba ben gfx tool ile pil performansı sifirlayinca 90 fps alıyorum fakat sizin dediğiniz gibi stabil degil ve aşırı derecede dalgalanmalar oluyor. Ve full droo yiyor. Merak ettiğim konular şunlar ben telefonuma imei attırdım o gidermi acaba .ayrica rom kernel vs yüklemesini de bilmiyorum onları artik youtube dan filan araştırmam gerekecek hiç tecrübem yok bu konuda.Bu telefonu sadece pubg oynayabilmek için almıştım bu arada bütçem fiyat performans olarak bu modele yetti.
Kernel - MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı) bu linkteki adımları uygula dostum. Memnun kalırsın eğer bilgisayarın var ise hepsi çok basit. İmei gitme gibi bi durum olmaz.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Konuya güncelleme getireyim arkadaşlar.

Kernel olmadan da 90 FPS alan arkadaşlar oldu. Ancak burda kernel' in ince olayı hız aşırtma muhabbeti oldu. Kernel ile 88-94 fps arası dalgalanırken kernel olmadan 60-90 arasında uçurum farklarla dalgalanmalar yaşandı. X3 Pro cihazları da varsayılan olarak (hiçbir işlem yapılmadığı halde) 120FPS alıyor bu arada bilginize.
Biz X3 Nfc konuşuyoruz siz X3 Pro bahsediyorsunuz 5 yaşındaki yegenim dahil biliyor x3 pronun işlemcisinin 120 ve 90 fps acabilecegini ama siz bilgi olaraj paylasiyorsunuz ki konumuz X3 NFC :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Biz X3 Nfc konuşuyoruz siz X3 Pro bahsediyorsunuz 5 yaşındaki yegenim dahil biliyor x3 pronun işlemcisinin 120 ve 90 fps acabilecegini ama siz bilgi olaraj paylasiyorsunuz ki konumuz X3 NFC :)
Rica etsem video'lu bir anlatım ile yapabilirmisiniz :) + bende X3 NFC akrabamda X3 pro var pro için garanti dışı kalmadan 90 FPS nasıl açılır varmı bilginiz?

Mehmet 90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
53
Kernel ile oynanır ancak kernelsiz kullanımda sorunlar olabilir. Poco X3 Pro ya da Mi 10T tavsiye ederim size.

Siz Kernel kullanıyor musunuz?
Poco X3 gt kullanıyorum ve cihaz rootlu olmaz mı acaba bana da yani ben de doktorunuz FPS almak istiyorum config'siz

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Poco X3 gt kullanıyorum ve cihaz rootlu olmaz mı acaba bana da yani ben de doktorunuz FPS almak istiyorum config'siz
Hocam farklı kerneller ile deneme yapabilirsiniz. Romunuzu destekleyen bir kernel root gerektirmez. Artık android cephesini tümden bıraktığım için deneme yapma fırsatım yok maalesef

BilalYigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
51
orda 90 fps yazsa bile gösteriş amaçlı o işlemci vermez 90 fps imkansız.

BugraHan033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
MİUİ Mind 12.0.13.0 ROM ile CY_projectmelodyv2-surya-NON-Unified-20220202-0830.zip Bu Yada F1xy-Surya-0.13-1.zip Bu Kernel i kullanırsanız PUBG yada COD gibi oyunlarda güzel akıcılık ve FPS Alırsınız Pil Konusunda Henüz yeni Kullaniyorum Bu Konuda Birşey Diyemicegim ilerleyen zamanlarda ancak.

Üst Alt