- Adım
- Mert
- Cihazım
- Vivo X200 Pro
- Meslek
- System Support
- Konular
- 37
Merhabalar,
Artık şu X3 NFC cihazlarımızda sabit 90 FPS alamama sorununa bir netlik kazandıralım istedim.
Benim kullandığım ROM - STOCK ENDONEZYA 12.0.3.0 Siz, kendinize göre herhangi bir Android 10 - Miui 12.0.x.x sürüm (PULSE 12.3 de tavsiyemdir) kullanabilirsiniz.
Kernel olarak da kafeinsiz hocam' ın aşağıdaki linkte paylaştığı Kernel' i kurdum.
Ardından cihazı debloat edip gereksiz tüm Xiaomi ve google uygulama / servislerini sistemden sildim.
forum.miuiturkiye.net
Sonrasında GODfloky hocam'ın aşağıdaki linkte bulunan UNLOCK Magisk Modülünü kurdum ki Config ile uğraşmayayım.
Modül : Mod - Call Of Duty 120fps Açma - King Tweaks 1.9.8
Ardından Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet' e girip Sistem uygulamalarını göster diyerek "PİL VE PERFORMANS" ı seçiyoruz. Tüm verileri temizle diyoruz.
aynı şekilde PUBG için de Tüm verileri temizle diyoruz ve arka plan kısıtlamasını "KISITLAMA YOK" diyoruz.
Cihazı yeniden başlatıp oyunu açıyoruz.
Artık şu X3 NFC cihazlarımızda sabit 90 FPS alamama sorununa bir netlik kazandıralım istedim.
Benim kullandığım ROM - STOCK ENDONEZYA 12.0.3.0 Siz, kendinize göre herhangi bir Android 10 - Miui 12.0.x.x sürüm (PULSE 12.3 de tavsiyemdir) kullanabilirsiniz.
Kernel olarak da kafeinsiz hocam' ın aşağıdaki linkte paylaştığı Kernel' i kurdum.
Ardından cihazı debloat edip gereksiz tüm Xiaomi ve google uygulama / servislerini sistemden sildim.
Kernel - MIUI A10 destekli Chaeyoung Kernel Surya (Poco X3 NFC için en iyi oyun performansı)
Uzun zamandır Poco X3 NFC için kernel paylaşımı görmemek beni üzdü. Yapılan isim değişiklikleri nedeniyle az bilinen ancak oyun performansında rakipsiz bir kerneli sizlerle paylaşmak istiyorum. Tarafımca miui tabanlı custom Android 10 romlarda denenmiş oyun performansını çok akıcı düzeye...
forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sonrasında GODfloky hocam'ın aşağıdaki linkte bulunan UNLOCK Magisk Modülünü kurdum ki Config ile uğraşmayayım.
Modül : Mod - Call Of Duty 120fps Açma - King Tweaks 1.9.8
Ardından Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet' e girip Sistem uygulamalarını göster diyerek "PİL VE PERFORMANS" ı seçiyoruz. Tüm verileri temizle diyoruz.
aynı şekilde PUBG için de Tüm verileri temizle diyoruz ve arka plan kısıtlamasını "KISITLAMA YOK" diyoruz.
ve
' ü kuruyoruz.Cihazı yeniden başlatıp oyunu açıyoruz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: