Evet yenilenirse denemek isterimTüm linkler silinmiş
Tüm linkler silinmiş
Evet yenilenirse denemek isterim
Teşekkür ederim indirdim oldukça kullanışlı.Site sunucusu değiştiği icin gitmiştir muhtemelen Hazar gelince gerekli aciklamayi yapar. Yeni siteLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolmasi lazim.
Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Çoğu cihazda varolan bir bildirim problemi mevcut. Buna, çakışan bazı kaynaklar neden oluyor.sayın hazar hocam
uygulamadan bildirim alamıyorum öncelikle telefonumun özellikleri şu şekilde
marka model : redmi note 6 pro
cihaz hem root'lu hemde custom rom var yüklü olan rom: mıuı 10 Miroom 9,4,18 Beta
izinleri verildi kilit ekranında bildirimler gösterildi otomatik başlat açık whatsap'ın kendi ayarlarından herşey açık ve kontrol edildi.
saygılarımla
Sağlam telif yedim, şikayet üstüne şikayet geldi WhatsApp INC'den. Hal böyle olunca zorunlu olarak Public Domain ana şirketi tarafından web sitem kapatıldı. Şuan daSite sunucusu değiştiği icin gitmiştir muhtemelen Hazar gelince gerekli aciklamayi yapar. Yeni siteLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolmasi lazim.
Sürekli çevrimiçi modu çalışmıyor hocam bilgilerinize.Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Çoğu cihazda varolan bir bildirim problemi mevcut. Buna, çakışan bazı kaynaklar neden oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağlam telif yedim, şikayet üstüne şikayet geldi WhatsApp INC'den. Hal böyle olunca zorunlu olarak Public Domain ana şirketi tarafından web sitem kapatıldı. Şuan daLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirüzerinden yoluma devam ediyorum.
Güzel bir güncelleme çok yakında.