Işlemci : Intel Core i3-370M 2.4 GHz. 3 MB Cache BellekSisteminiz nedir ona göre yükleyeyim donma olmaz belki bende
Bir deniyecem merak ettim. Teşekkürler bilgiler içinIşlemci : Intel Core i3-370M 2.4 GHz. 3 MB Cache Bellek
Ram : 6 GB DDR3 1066 mhz. (max. 8 gb) RAM
Sabit disk : 240 GB SDD
Ekran karti : Nvidia Geforce 310m max. 1 gb ekran kartı
Dual boot yapın bir deneyin sevmezseniz silerseniz
Orası öyle tabi paint şuan için çalışmıyor ufak tefek donmaları mevcut elbette ama denemek isteyen dual-boot ile deneyebilirHenüz insider sürüm olduğu için hataları çok fazla. Şahsi fikrim Msdn sürüm yayınlanmadan yükleme yapmak hiç mantıklı değil. Acele etmemek lazım
hocam Microsoft uyumsuz bilgisayarlara yüklenmesinin önüne geçecek diye haberler varOrası öyle tabi paint şuan için çalışmıyor ufak tefek donmaları mevcut elbette ama denemek isteyen dual-boot ile deneyebilir
Zaten hocam iş TPM'de bitiyor da onun dışında güncellemeleri alır, ben şuan da hala almaktayımhocam Microsoft uyumsuz bilgisayarlara yüklenmesinin önüne geçecek diye haberler var
Ben TPM gereksinimini atlayıp windows insider ile kurmayı başardım fakat ileride güncellemelerle ilgili sıkıntı çıkarır mı acaba
PC yi kapatın biraz bekleyin, yine aynı olursa aşağıdaki konuyu kurabilirsiniz, daha stabile düşmediği için ben direkt olarak 11 yükledim.Güncellendi ama açılış ekranında kaldı bayadır. Var mıdır çözümü yoksa sıfırdan mı yükleyeyim ?
Biraz beklemiştim zaten sonrasında dediğiniz siteden indirip kurdum.Çok beğendim açıkçası baya güzel olmuş.Elinize emeğinize sağlıkPC yi kapatın biraz bekleyin, yine aynı olursa aşağıdaki konuyu kurabilirsiniz, daha stabile düşmediği için ben direkt olarak 11 yükledim.
Bilgisayar - Windows 11 Single Language TR | Build 22000.100 | x64
Windows 11 Single Language TR | Build 22000.100 | x64 Modifiyeli Sistemdir Normal Kurulur.. Henüz geliştirme aşamasındaki Windows 11, Microsoft tarafından geliştirilerek 24 haziranda açıklanması beklenen Windows 10’un yeni özelliklerini taşıyan en son sürümüdür. Güvenlik, iyileştirme...forum.miuiturkiye.net