- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Lite da güzel hocam ama güven sorunu oluyor bazılarına da.MD5 Değerleri eklendi konuya tekrar bakabilirsiniz. Eklemeyi unutmuşum az önce tamamladım.
Mümkün oldukça Pro sürüm kullanın çünkü Pro da gereksiz hizmetler yok Home' dan daha stabil çalışmakta. Eğer bilgisayar çok eski ise lite sistemler mevcut, onları da kullanabilirsiniz. Ben kullandım günlük kullanım için çok iyi sistemler.
Bende 10 Pro var, son sürüm ama kullanım 8 GB RAM olmasına rağmen boşta en düşük Steam gibi plartformları kapatmama rağmen %34. Ondan ötürü 6 GB RAM altına pek önermiyorum gündelik anlamında sadece surf yapılmayacaksa.
Hocam SSD cidden çok büyük bir nimet, RAM kadar kesinlikle etkisi var ; açılış sürelerinde ve geçişlerde çok hissettiriyor, hatta pişmanlık da var keşke almışken 1 TB alsaymışım PC'ye diye paraya kıyıpEyüp hocam aslında doğru diyorsun, ancak intel atom 2gb ramli Dell sistemde Windows 10 Home kullanıyoruz. Tabiki ara sıra beklettiği oluyor sistemin en nihayetinde 2012 çıkışlı bir notebook ama performans yönünden inan bana sistem rahatlıyor bu arada C diskinin 240 lık SSD olduğunuda söylemiş olayım. SSD gerçekten bu durumlarda en az ram kadar etkiliyor ne yalan söyleyeyim fakat en iyi deneyim için dediğin doğru. Gerçi zaten bu os eski sistemlere canlılık adıyla lanse ettirilmişti ama makyajlamalar, ek şeylerle MS ne yapmaya çalışıyor orasınıda anlamadım. Ne kadar görsellik o kadar ağır işler.