Sohbet Win 10 mavi ekran hata çeşitleri

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam bütün donanımları çıkarın. Sadece işlemci kalsın. Ramlerden tek bir tanesini takarak deneyin. Deneme yanılma yöntemiyle bütün parçaları deniceksiniz. Görüntü gelirse ssd'yi takın böyle böyle ilerleyin.

Nejdat delioğlu youtube kanalından yapılışını bulabilirsiniz.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam bütün donanımları çıkarın. Sadece işlemci kalsın. Ramlerden tek bir tanesini takarak deneyin. Deneme yanılma yöntemiyle bütün parçaları deniceksiniz. Görüntü gelirse ssd'yi takın böyle böyle ilerleyin.

Nejdat delioğlu youtube kanalından yapılışını bulabilirsiniz.
Bakalım hocam denemeden zarar gelmez keşke ssd olsaydı uğraşmazdım bile pc de hdd var :(

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Bende sony vaio laptop var. Win 8.1 de sürekli mavi ekran hatasi verirdi. Bir cok driveri uyumsuz zaten sony ürün kalitesinde iyi olabilir fakat yazılım da pek iyi olduğu soylenemez. Konuya gelim 8.1 de saat te bir mavi ekran hatasi alirdim. Win10 a ne zaman geçtim bu illetten kurtuldum. Kesinlikle sony driverlerini kurmuyorum. Windows kendi tanıyıp bulduğu driverleri yüklüyor. 2 senedir mavi ekran hatasi almadım. Ram arizalarinda mavi ekran hatasi verir diyenleri de duymuştum. Parca uyumsuzlugu yada driverlerden kaynaklanıyor olbilir

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Bende sony vaio laptop var. Win 8.1 de sürekli mavi ekran hatasi verirdi. Bir cok driveri uyumsuz zaten sony ürün kalitesinde iyi olabilir fakat yazılım da pek iyi olduğu soylenemez. Konuya gelim 8.1 de saat te bir mavi ekran hatasi alirdim. Win10 a ne zaman geçtim bu illetten kurtuldum. Kesinlikle sony driverlerini kurmuyorum. Windows kendi tanıyıp bulduğu driverleri yüklüyor. 2 senedir mavi ekran hatasi almadım. Ram arizalarinda mavi ekran hatasi verir diyenleri de duymuştum. Parca uyumsuzlugu yada driverlerden kaynaklanıyor olbilir
Hocam açıkçası bu pc benim yan pc ve 10 yıllık. 1 yıldır Windows 10 kullanıyorum bu pc de. Uyumsuzluk ile alakası yoktur diye düşünüyorum. Bende hatayı dakika dakika veriyordu kanser olmuştum artık format atmak da istemedim şimdi en son verdiği hata koduna göre donanım veya donanım parçaları bozulmuş ve pc açılmıyor. Bunları bulmaya caliscam hdd deki verileri kurtarayım zaten bunu kullanımıcam bir daha giggle~~ giggle~~

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Sorunu buldum Ram bozuk yada Ram yuvası bozulmuş. RAMın tekini çıkardım çatır çutur çalıştı giggle~~ giggle~~

Üst Alt