Sohbet Win 10 mavi ekran hata çeşitleri

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Şu konuda anlatılanı uygulayın ve minidump dosyasını gönderin. O forumda bir konu açarak incelenmesini isteyeceğim. Kesin bir sonuç elde ederiz.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
harici yerden yardımcı olması için link bırakmak yasak mı bilmiyorum hocam ama şunu deneyin ve bizimle paylaşın.

link :

bütün hata kaydının toplandığı minidump dosyaları dediği gibi yapın ve bizimle paylaşın. Alperenscs
Hocam biraz sonra deneyeceğim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu konuda anlatılanı uygulayın ve minidump dosyasını gönderin. O forumda bir konu açarak incelenmesini isteyeceğim. Kesin bir sonuç elde ederiz.
Teşekkürler hocam birazdan dosyayı göndereceğim

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
amdppm.sys diye bişi gördüm büyük ihtimalle ya ekran kartı ya da işlemci kaynaklı diye düşünüyorum Tortue Alperenscs

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Tortue hocam buyrun

amdppm.sys diye bişi gördüm büyük ihtimalle ya ekran kartı ya da işlemci kaynaklı diye düşünüyorum Tortue Alperenscs
hocam ekran kartından şüphem var benimde

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Tortue hocam buyrun

hocam ekran kartından şüphem var benimde

Bence de hocam zamanında ati radeon ekran kartları kullanırken sorun yaşıyordum mavi ekran vb

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Bence de hocam zamanında ati radeon ekran kartları kullanırken sorun yaşıyordum mavi ekran vb
Hocam pek bilmem ama ekran kartı 10 yıllık. Geforce gt serisinden. Eh işte diğer pc ye aktarsaydım herşeyi uğraşmazdım

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
Microsoft, Şubat ayı sonunda Windows 10 işletim sisteminin 1909 ve 1903 sürümleri için KB4535996 güncellemesini yayınlamıştı. Ancak güncellemeyi yükleyen kullanıcılar çok sayıda sorundan şikayet etmeye başladı.

KB4541335 bu varsa kaldır ve netten araştır bir iki güncelleme daha var ondan önce hatalı olanlar varsa kaldırırsın.

Sorun yaşayan kullanıcılar güncelleme sonrası hiçbir şekilde profillerine erişemediklerini belirtti. Edinilen bilgiye göre, güncelleme yapan kullanıcılar yükledikleri uygulamaları, masaüstü duvar kağıtlarını, indirdikleri dosyaları görüntüleyemiyor.
Microsoft bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Şimdilik bu sorunun tek çözümü KB4532693 kodlu güncellemeyi kaldırmak.

Hocam pek bilmem ama ekran kartı 10 yıllık. Geforce gt serisinden. Eh işte diğer pc ye aktarsaydım herşeyi uğraşmazdım
hocam link yasakmı bilmiyorum ama buradaki çözümleri bir okumanı tavsiye edeceğim. en önemlisi pc ni güncelleştirmen

Son düzenleme:

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Pc BAD_POOL_CALLER hatası verip açılmadı bir daha :( hangi donanım bozuk nasıl öğrenecem

Microsoft, Şubat ayı sonunda Windows 10 işletim sisteminin 1909 ve 1903 sürümleri için KB4535996 güncellemesini yayınlamıştı. Ancak güncellemeyi yükleyen kullanıcılar çok sayıda sorundan şikayet etmeye başladı.

KB4541335 bu varsa kaldır ve netten araştır bir iki güncelleme daha var ondan önce hatalı olanlar varsa kaldırırsın.

Sorun yaşayan kullanıcılar güncelleme sonrası hiçbir şekilde profillerine erişemediklerini belirtti. Edinilen bilgiye göre, güncelleme yapan kullanıcılar yükledikleri uygulamaları, masaüstü duvar kağıtlarını, indirdikleri dosyaları görüntüleyemiyor.
Microsoft bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Şimdilik bu sorunun tek çözümü KB4532693 kodlu güncellemeyi kaldırmak.

hocam link yasakmı bilmiyorum ama buradaki çözümleri bir okumanı tavsiye edeceğim. en önemlisi pc ni güncelleştirmen
Hocam pc win 10 un ilk sürümü idi

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam benim tahminim ekran kartı driverı veya ramlerin frekansıyla ilgili bir durum.

Parçaları tek tek test etmeniz faydalı olur.
Tek ram takmak, onboard görüntü almak gibi

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam benim tahminim ekran kartı driverı veya ramlerin frekansıyla ilgili bir durum.

Parçaları tek tek test etmeniz faydalı olur.
Tek ram takmak, onboard görüntü almak gibi
Hocam şimdi pc hiç açılmıyor hataya göre donanımlardan bazıları bozuk sanırsam. Bunu nasıl test edecem

Üst Alt