Bir problem yok hocam ben sadece çözüm üretiyorum fakat arkadaş okuduğu bölümde kazandığı tecrübelerine dayanarak, test yapmadan adı gibi emin virüs olmadığına. Kendisine iyi forumlar.Lütfen sakin arkadaşlar.
Bir problem yok hocam ben sadece çözüm üretiyorum fakat arkadaş okuduğu bölümde kazandığı tecrübelerine dayanarak, test yapmadan adı gibi emin virüs olmadığına. Kendisine iyi forumlar.Algoritma dersi verecek değilim ama dersi alan bir insan; olmayan sonuca dayanıp, bu kadar emin olamaz.
yüksek disk ve CPU kullanımı varmı pcdeMerhabalar arkadaslar son zamanlarda anlamdiramadigim pc kendi kendine donuyor surekli windows 10 2004 surumu yuklu sizde de ayni durum varmi ?
Windowsda sorunlar var kabul ama binyerden virusde bulasmis olabilir suan son guncelleme benim bilgisayarin fanini bozdu bana ramazan ramazan is cikardi asiri yukde calisiyor ve sogutmaya yetmiyor fan. Bilgisayarda core i5 y serisi tablet bilgisayar al basina belayi simdi. O tableti dagitmasida mesele fani bulmasida mesele tertemiz bi macunda atmam gerekiyor. Diger bilgisayarimda asiri kasiyordu ancak suan duzeldi gayet stabil.
Bende yazayim bari detayini
İslemci core i5 y serisi 1.5ghz ( suanki m serisinin atasi )
M2 sata disk
4gb tumlesik ram ( tabi ramde yetmiyor)
Biosa girip turbo bostu kapadim islemcinin max %80 de claismasini sectim ama bi turlu isiyi dusuremiyorum 50 derece fazla kaciyor o fana)
Benimki 50 60 derecede kendinden geciyor suandostum bende de acer nitro var bende işlemciyi kısıyorum turboya girdi mi işlemci 96 dereceyi görüyüyor 91 e düşürüyorum işlemciyi sıcaklık 85 i geçmiyor bu şekilde