Çözüldü Win 10 Donma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resitbirben

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reşit
Cihazım
Mİ 9
Meslek
B-B GARAGE
Konular
7
Benimki 50 60 derecede kendinden geciyor suan :)) toshiba z10ta
Durduk yere guncellemedne sonra fan gitti iste:)
güncellemeden degildir o ya laptopu çok taşıyorsan ondandır. kasanın en ufak esnemesinden bozulmuş olabilir

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Sorun tamamen Windows güncellemelernden kaynaklı bence son güncellemeyi kaldırın ve uzun bir süre güncelleme yapmayın derim. Çünkü 2004 yapısı hala güncelleştirme alıp sağlam sistemin bile yapısını bozuyor benim kanaatim bu yönde uygulayıp uygulamamak size kalmış. İyi geceler ve forumlar.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
güncellemeden degildir o ya laptopu çok taşıyorsan ondandır. kasanın en ufak esnemesinden bozulmuş olabilir

Evde kullaniyorum hep bozuldugu kesinde guncelledim 3 gun dayandi yuke ancak tabi bide su karantina gunlerinde biraz oyun oynamadim desem yalan olur :) normalde fani o derece kastirmayan basit oyunlar aslinda guncellemeden sonra 3 4 kere oynadim okadar. Ortalik durulsun biraz sokucem artik

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9
Arkadaslar herkese yorumlari icin cok cok tesekkurler biraz once yazilim konusunda test yaptim internette de windows 10 son surumu ilr ilgili sikayetler varmi diye baktim sorun yok daha sonrasinda donanim kismini en bastan gozden gecirdim ve sorunu donanim kaynakliymiss anakart islemci yatagindaki bir tane pinin yamulmasi sonucu bu meydana gelmiss kardesim termal macun surerken bu sorunu meydana getirmiss herkese tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: m35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt