- Adım
- Cawss
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 13
Gerçekten bunun için konu mu açıldı basit bir google aramasiyla çözülebilir elinizdeki telefondan biraz faydalanin bence .!
İnsanların tercihidir karışamazsınız.Gerçekten bunun için konu mu açıldı basit bir google aramasiyla çözülebilir elinizdeki telefondan biraz faydalanin bence .!
Demek buna sen karar veriyorsun ilginç.İnsanların tercihidir karışamazsınız.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten bunun için konu mu açıldı basit bir google aramasiyla çözülebilir elinizdeki telefondan biraz faydalanin bence .!
Demek buna sen karar veriyorsun ilginç.
Siz yöneticiler en iyisini bilirsiniz...2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim, helal olsun ne demek, iyi forumlar
Hocam bende o ok işaretleri ikisi de gidip geliyor sürekli ve bağlantı kopuyor ? İşaret yok oluyor yaniRica ederim, helal olsun ne demek, iyi forumlar hocam
Normal veri alışverişi oldukça gelir kesilirse gider endişe edilecek bir şey yokH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende o ok işaretleri ikisi de gidip geliyor sürekli ve bağlantı kopuyor ? İşaret yok oluyor yani
Cihazı bir açıp kapayın. Google Play Servisleri güncellemesi sonrası bazı kullanıcılarda olmuş sanırım.Merhaba.Mobil verinin sol undaki isaret icin konum ve telegrama benzettim ama 2 sinde de sonuc alamadim.bu isaret nedir acaba.bugun tel. 1 kez dustu ama alakasi var mi bilmem.
konum servisleri kullandığı anda çıkar bu işsaret. telegramla alakası yokMerhaba.Mobil verinin sol undaki isaret icin konum ve telegrama benzettim ama 2 sinde de sonuc alamadim.bu isaret nedir acaba.bugun tel. 1 kez dustu ama alakasi var mi bilmem.