Hocam mağazada var mı bilmiyorum varsa ikonlar ile birlikte kullanabilirsiniz. tema Özelleştirme kilit ekranı farklı temadan ikonlar farklı temadan bildirim paneli farklı temadan şeklinde kullanılır.agit77
Hocam merhaba, ilk mesajda paylaştığınız temayı mağazadan indirsem, sadece ana ekrandaki hava durumunu kullanabilir miyim? Eskiden oluyordu, indirdiğim temaların sadece hava durumunu, daha doğrusu 4-5 tema indirip ondan bir yeri, ötekinden bir yeri kullanabiliyordum. İşte durum çubuğunu x temasından, hava durumunu y temasından v.s. Ama şimdi olmuyor sanırım ya da eksik bir işlem mi yapıyorum?
Pardon hocam konuya bakmadan yorum yaptım widget ile alakalı. Evet ilk temamın widget'i rica ederim hocam keyifli kullanımlar dilerimagit77
Teşekkür ederim, mağazada bu hava durumuna sahip bir temanızı bulup indirmiştim ama uygulayamamıştım. Sadece "Ana ekran" seçili halde uygulayınca temanın duvar kağıdı ve bu hava durumu geldi ana ekrana şimdi, çok sağolun. Monabella yazı tipini de uyguladım, sayenizde gayet güzel oldu. Emeğinize sağlık.