- Adım
- Barış
- Cihazım
- poco f2 pro
- Konular
- 12
Hayır hiç biri oluşmadı ben deTeşekkür ederim, peki IMEI silme yada sensör kalibrasyon sorunu oluşturur mu?
Hayır hiç biri oluşmadı ben deTeşekkür ederim, peki IMEI silme yada sensör kalibrasyon sorunu oluşturur mu?
Hocam Mi 9 SE kullanıyorum bende de işe yarar mı? L3 şu anMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dosyayı magiskten flashla ardından telefonu yeniden başlatıp dosyayı magiskten kaldır sonra tekrar yeniden başlat sertifikan L1 olucak. Ben poco x3 nfc de yaptım işe yaradı ama modülü silmeyi unutma yoksa telefonda bazı ayarlara girerken hata alırsın.
Eğer hdr'ı da aktifleştirmek istersen onun için ayrı bir modül daha paylaşırım.
Eğer sonradan l3 olduysa evet işe yararHocam Mi 9 SE kullanıyorum bende de işe yarar mı? L3 şu an
olmuyor hocam fastboot ile orjinal tamamen silip flash ettim persist daha once bozuldugunda geri donmuyor bende ınanmıyordum ama oyle suan l3 cihaz l1 olmuyor hangi sürümü kurdunuz soylersenız bide onu deneyeyimÇok uzun süre önce custom persist flaşlamıştım 9t pro cihazıma ama öncesinde persist yedeği almıştım. L3 sorunu yaşayınca persist uçtu daha olmaz gibi yorumlar gördüm fakat yılmadım elimdeki orj persisti flaşladım. ilk 10 dakika çalışıp sorun veriyordu sensörler yılmadım gittim cihazdan efs vs yedek alıp cihazı tamamen sildim. Global rom yüklerken içindeki img leri kontrol ettiğim esnada persist img gördüm sıfırdan kurulum yapınca persist sorunum çözüldü persist uçması diye birşey yok yani arkadaşlar gönlünüz rahat olsun rom ile ilgili bir konu L3 sorunu l1 destekleyen rom kurunca sorun kalkıyor.
Global MIUI 12.0.5 sürüm android 10'a olur'mu bu acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dosyayı magiskten flashla ardından telefonu yeniden başlatıp dosyayı magiskten kaldır sonra tekrar yeniden başlat sertifikan L1 olucak. Ben poco x3 nfc de yaptım işe yaradı ama modülü silmeyi unutma yoksa telefonda bazı ayarlara girerken hata alırsın.
Eğer hdr'ı da aktifleştirmek istersen onun için ayrı bir modül daha paylaşırım.