Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 688
  • Görüntüleme 71K

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Bu sorun eu romda bendede vardı çözüme ulaşmıştım.Ayni hatayı alan varsa özelden yazabilir (ücretsiz bilgilendirebilirim)

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Apkmirror sitesi üzerinden indirebilirsiniz.

Ulaştığınız çözümü burada da paylaşabilirsiniz hocam.
Mirrorda Tam Bahsi Geçen Sürüm sorun yok. Bir Kaç Alt Bir Kaç Üst Sürümünü İndirdim Ama Takıldım Yine Açmıyor.

BeginnerXiaomiUser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BeginnerUser
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi (ÖNEMLİ)
abi bunu yaptıktan sonra lsposed çıkmıyor telefonda

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
şuan whatsapp play integrity fix ve bootloader spoofer olsa da çalışmıyor galiba, geçen kurdugum bir romda her şeyi doğru yapmama rağmen çalışmadı, birkaç kişide daha aynı durumu gördüm. şuanlık yedekten yüklemekten başka yöntem yok sanırım.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Dün Xiaomi.eu rom yükledim stok Endonezya romda modüllerle çözülüyordu ama bu romda bir türlü olmuyor. Romun kendi modülünü, harici uygulamalarla da kontrol ettim device intergrity geçiyor ama WhatsApp'a giremiyorum. Gittim Endonezya romda yaptığım gibi Bootloader Spoofer, PIF, ZygiskNext gibi gerekli modülleri yükledim yine olmuyor. Forumda verilen farklı WhatsApp sürümleri indirdim yine çözemedim. Sadece Swift Backup yedeği ile girebiliyorum onda da mesaj vs gönderemiyorum bir de WAEnchancer etkinleştirince hesaptan direkt çıkış yapıyor. Romda sorun olduğunu düşünmeye başladım ama Xiaomi.eu forumunda bununla alakalı 2-3 kullanıcı konu açmış. Eu rom kullanıp da WhatsApp'a giriş yapabilen varsa bu konuda paylaşabilir mi?

Üst Alt