Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 679
  • Görüntüleme 68K

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
hocam iyi açıklamişsiniz ama şurayı düzeltelim kara listeye alınmış hesaplarsa whatsappın çalışması için strong integrity gerek yok basic ve device yetiyor whatsapp playden bağımsız kendisi algılıyor bootloader açık olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek çözüm yolu olarak, swift backup tarzı bir uygulama ile whatsappı kullanabildiğiniz bir cihazda whatsappı verileri ile birlikte yedeklerseniz istediğiniz cihazda yedeği geri yükleyerek whatsappı çalıştırabilirsiniz, yani direkt hesabınız açık şekilde yükleniyor whatsapp. swift backupı rootsuz shizuku ile kullanabiliyorsunuz. isteyen hocalarım bu yöntemi de kullanabilir.
Aklima Geldi de İşe Yaracagini Sanmiyordum Yillar Once Satin Aldigim Titanyum Backup Sonunda Bir Halta Yarayacak Desene 😂 Eu Rom Gün Gün Geri Geri Gidiyor Bu Yontemler Eu 2.0.107 Versiyonunda İse Yaramaz Oldu En İyisi Rus Romu ile Wp Acip Derin Yedegi Eu Romda Kurayim Olumlu Olumsuz Sonucu Yazarım.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Aklima Geldi de İşe Yaracagini Sanmiyordum Yillar Once Satin Aldigim Titanyum Backup Sonunda Bir Halta Yarayacak Desene 😂 Eu Rom Gün Gün Geri Geri Gidiyor Bu Yontemler Eu 2.0.107 Versiyonunda İse Yaramaz Oldu En İyisi Rus Romu ile Wp Acip Derin Yedegi Eu Romda Kurayim Olumlu Olumsuz Sonucu Yazarım.
hocam ben de sanmıyordum ama oluyor valla. bir sürü rom değiştim bunu bilmeden her romda sil baştan yok sertifika yok lsposed uğraşıp durdum :D

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
hocam ben de sanmıyordum ama oluyor valla. bir sürü rom değiştim bunu bilmeden her romda sil baştan yok sertifika yok lsposed uğraşıp durdum :D
Lanet olası Titanyum backup Özellikleri azalmış Yalnızca apk yedeği alıyor senin dediğin yedekleme uygulamasına bakacagim

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
halletiniz mi hocam
Hocam Hallettim de Halledemedim😅 Titanium Backup da Kullanıcı Verisi Yedekleme Özelliğini Buldum. Ön Bellek Yedeklemeyi Açınca Deezerda 20GB Yedek Aldı Yani Kullanici Yedeğini Almayı Başardım Yalnız Rus Romuna Geçtim Rus Romunda Titanium Backup Çalışmıyor. Root Yetkisi Verdiğim Halde Root Yetkisi Verilmedi Diyor. Yedek Duruyor Geri Yükleme Olmadı. Neo Backup Diye Bir Mucize Buldum Bundan Sonra Titanium İle İşim Olmaz.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
Allah Aşkına Şu Yazıyı Ya Özel Bir Konuya Ayıralım Yada Başa Sabitleyelim İki Saattir Konu İçinde Sayfa Sayfa Geriye Gidiyorum.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam Hallettim de Halledemedim😅 Titanium Backup da Kullanıcı Verisi Yedekleme Özelliğini Buldum. Ön Bellek Yedeklemeyi Açınca Deezerda 20GB Yedek Aldı Yani Kullanici Yedeğini Almayı Başardım Yalnız Rus Romuna Geçtim Rus Romunda Titanium Backup Çalışmıyor. Root Yetkisi Verdiğim Halde Root Yetkisi Verilmedi Diyor. Yedek Duruyor Geri Yükleme Olmadı. Neo Backup Diye Bir Mucize Buldum Bundan Sonra Titanium İle İşim Olmaz.
hocam swift neden denemediniz ki, neo backup da ilk kez duydum dediğiniz gibi iyiyse inceleyeyim ben de

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
44
hocam iyi açıklamişsiniz ama şurayı düzeltelim kara listeye alınmış hesaplarsa whatsappın çalışması için strong integrity gerek yok basic ve device yetiyor whatsapp playden bağımsız kendisi algılıyor bootloader açık olduğunu

ek çözüm yolu olarak, swift backup tarzı bir uygulama ile whatsappı kullanabildiğiniz bir cihazda whatsappı verileri ile birlikte yedeklerseniz istediğiniz cihazda yedeği geri yükleyerek whatsappı çalıştırabilirsiniz, yani direkt hesabınız açık şekilde yükleniyor whatsapp. swift backupı rootsuz shizuku ile kullanabiliyorsunuz. isteyen hocalarım bu yöntemi de kullanabilir.
Bu dediği yapmaya çalıştım ama olmamıştı 2 gün yedek telefon kullandım sonra deneyim tekrar diyince açıldı

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Allah Aşkına Şu Yazıyı Ya Özel Bir Konuya Ayıralım Yada Başa Sabitleyelim İki Saattir Konu İçinde Sayfa Sayfa Geriye Gidiyorum.
hocam yazi sanki biraz gereksiz uzun gibi, ben şöyle yapıyorum hep: play integrity fix ve lsposed flaşlıyorum, sonra yeniden başlatıyorum play store verisi silip sertifika geldiğini kontrol ediyorum sonra bootloader spoofer kurup whatsappı tikleyip tekrar reboot atıyorum ve halloluyor. bunu bir yere not düşebilirsiniz ss falan alabilirsiniz

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
hocam swift neden denemediniz ki, neo backup da ilk kez duydum dediğiniz gibi iyiyse inceleyeyim ben de
Hocam İnceleyin. Uygulamaları Yedeklerken Obb, Media, Data, APK, Ön Bellek gibi Gibi Ayırma Özelliği de Var. Ayrıca Sistem Uygulamalarının Dondurmak İçin de Kullanılabiliyormuş 😂 Mi Tarayıcı Felan Devre dışı Biraktim Süper Uygulama. Hemde Fdroidden İndiriliyor Açık Kaynak Kodlu

hocam yazi sanki biraz gereksiz uzun gibi, ben şöyle yapıyorum hep: play integrity fix ve lsposed flaşlıyorum, sonra yeniden başlatıyorum play store verisi silip sertifika geldiğini kontrol ediyorum sonra bootloader spoofer kurup whatsappı tikleyip tekrar reboot atıyorum ve halloluyor. bunu bir yere not düşebilirsiniz ss falan alabilirsiniz
Hocam Hep İşe Yarardı Bu Sefer Yaramadı. Bahsettiğiniz Şekilde Deneyeyim Deneyeyim bide.

Hocam İnceleyin. Uygulamaları Yedeklerken Obb, Media, Data, APK, Ön Bellek gibi Gibi Ayırma Özelliği de Var. Ayrıca Sistem Uygulamalarının Dondurmak İçin de Kullanılabiliyormuş 😂 Mi Tarayıcı Felan Devre dışı Biraktim Süper Uygulama. Hemde Fdroidden İndiriliyor Açık Kaynak Kodlu

Hocam Hep İşe Yarardı Bu Sefer Yaramadı. Bahsettiğiniz Şekilde Deneyeyim Deneyeyim bide.
Hocam Bu yöntem de Çalışmadı. Bazen İnat Ediyor Yarın Tekrar Giriş Yapmayı Deneyeyim Belki Açılır.

Son düzenleme:
Üst Alt