Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 608
  • Görüntüleme 55K

crussor33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Latif
Cihazım
Mi11:ultra
Konular
0
Hocam yurt dısı mi11 ultra cihazım var hiç bir şekilde diren kayıt vs yapmadım Eylül ayında kapanmıştı dün itibariyle tekrar açıldı fakat whatsapp kuramadim başlıktaki gibi hata veriyor telefona rom vs hiç birşey yüklemedim bu zamana kadar rom nedir onuda bilmem tek bildiğim boodloader kilidi açık bu konuda biraz cahilim işin ilginç tarafı başka no ile bu telde kurulum yapılabiliyor benim hattimla başka telefonda kurulum yapilabiliyor ama kendi hattimla telefonunda kurulun yapılamıyor yardımcı olabilecek bir hocam varsa çok sevinirim

Murat_Mehmet2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Mehmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Başlıkta yazdığı gibi hata aliyorum bu hata 4 ay gibi bi süredir var ve ben WhatsApp kullanamiyorum orjinal stockromdan WhatsApp kurdum olmadı modlu WhatsApp kurdum olmadı customrom ikende modlu, modsuz WhatsApp kuruyorum yine olmuyor fakat aile fertlerinden birini telefonundan xiaominin kendi klonlayıcısı ile 2 WhatsApp yapıp ordan kendi numaramı girince oluyor ama cihaza kaç kere format attım veya stockrom döndüm olmadı bunun sebebi nedir arkadaşlar bu hatayı birtek ben almıyorum bazı alan arkadaşlarda varmış yardımlar için teşekkürler Bu arada stockrom twrp ile döndüm miflash ile stockrom atmadım yardımlar için teşekkürler
Google play veya xaomi getapps orijinal WhatsApp indir yine olmadı orijinal roma dön ama miflash ile yap

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Hocam yurt dısı mi11 ultra cihazım var hiç bir şekilde diren kayıt vs yapmadım Eylül ayında kapanmıştı dün itibariyle tekrar açıldı fakat whatsapp kuramadim başlıktaki gibi hata veriyor telefona rom vs hiç birşey yüklemedim bu zamana kadar rom nedir onuda bilmem tek bildiğim boodloader kilidi açık bu konuda biraz cahilim işin ilginç tarafı başka no ile bu telde kurulum yapılabiliyor benim hattimla başka telefonda kurulum yapilabiliyor ama kendi hattimla telefonunda kurulun yapılamıyor yardımcı olabilecek bir hocam varsa çok sevinirim
Hocam Bl açık olduğu için olmuyor bunu Magisk ile kurmayı deneyin

Ekli dosyalar

• PIFS_China-v1.0.9(109).zip
    14,8 KB · Görüntüleme: 4

chnyldz16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan yıldız
Cihazım
A3 2016
Konular
0
Sorunu Çözdüm (öncelikle umudunu kaybetme)

Çok kötü ve lanet bir sorun olduğunu biliyorum Whatsapp her şeyimiz olmuş. Bu yazıya rastlarsan eğer bende işe yaran çözümler. iŁКΞЯ hocama teşekkürler mesajları sayesinde çözdüm. (numara banı yok, "farklı numara ana cihaz WP giriş açık", "farklı cihaz ana numara WP giriş açık", "Ana cihaz ana numara WP giriş KAPALI"

Telefonum Bootloader kilidi açık ve rootlu HyperOS Android 14

1- Magisk kurulu (v28.0)
2- (v17.8) Modülünü yükledim (yeniden başlattım bu google play sertifika sorunumu halletti)
Bu modülü yüklemeden önce Google Play uygulama ayarlarına girip tüm verileri temizle seçeneğine basın
3- (v1.9.2) yükledim (bootloader spoofer için gerekli) (yeniden başlattım)
4- ı (v3.8) LSposed üzerinden, modül arama kısmından indirip kurdum. (aramaya bootloader spoofer yazarsan direk çıkar) APK olarak indirip kurduğumda modül görmedi
(ÖNEMLİ)
5- uygulamasını play storeden indirdim (bootloader spoofer ı doğru yapıp yapmadığını gösterir)

İŞLEMLER

1- Yukarıdaki her şeyi adım adım yükle
2- Play Stora gir ayarlar>hakkında aşağıda cihaz sertifikalı değil yazıyorsa doğrulamaya bas. Sertifikalı olacaktır.
3- Whasapp sil
4- LSposed gir, modül kısmından "bootloader Spoofer" modülüne bas "
Key Attestation" uygulamasını bul ve işaretle. Şimdi üzerine uzun bas durdurmaya zorla de. Tekrar uzun bas başlat de eğer "bootloader locked" yazıyorsa tamamdır.
5- Telefonu bi yeniden başlat kendine gelsin (zaten modülleri yüklerken birçok kez yeniden başlattık olsun)
6- ı kendi sitesinden apk olarak indir ve kur (AÇMA)
7- Magisk gir sağ üstten ayarlara tıkla aşağı doğru in "reddetme listesini yapılandır" a bas "whatsapp uygulamasını bul ve işaretle "reddetme listesini zorla" seçeneği kapalı olsun magisk ile iş bitti
8- LSposed gir modül bölümüne gel "bootloader Spoofer" modülüne bas Whatsapp işaretle LSposed ile iş bitti
9- Telefonu yeniden başlat
10- Whatsapp gir numaranı yaz ve doğrulayacaktır.

Yukarıda anlattıklarımın hepsini sırayla kendim yaptım işe yaradı umarım sende de sorun çözülür. Whatsapp uygulamasından da META şirketinden de sonsuza kadar kurtuluruz umarım.

Benim sorum:

Herşey bittikten sonra,
LSposed i magisk üzerinden kaldırsam(deaktif) whatsapp için sorun olur mu?
Eline emeğine sağlık anlatım sayesinde çözdüm

Mtc632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi10pro
Konular
0

muhammet063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
8
uzun ugraslar sonucunda bu sorunun çözümünü buldum bu sorunu yasayan arkadaşlar şu şejilde yapsın

Çözüm: Eğer telefonunuzda root yoksa Magisk veya kernel su kullanarak telefonunuzu rootlayın. Ardından size bazı modüller vereceğim o modülleri Magisk aracılığıyla veya kernel su aracılığı ile kurun.

Magisk:

Play integrity fıx:

Playcurl:

LSPosed:

Bu modülleri kurduktan sonra cihazınızı yeniden başlatın ardından bildirimler kısmından LSPosed yüklendi diye bir ibare çıkacaktır o ibareye dokunun ve bir uygulama açılacak ardından kısayol oluştur deyin ve artık telefonunuzun ana ekranında LSPosed olacaktır. Artık sonraki işlemleri LSPosed üzerinden halledeceğiz size 2 tane APK dosyası vereceğim onları kurun.

Bootloaderspoofer:

E-government liberator:

Bu iki APK'yı kurun ve LSPosed'i açın ardından modüller kısmına bu APK'lar zaten gelecektir. Yapmanız gereken bu iki modülü etkinleştirip içindeki WhatsApp'ı ve sistem çerçevesini seçmek ve ardından cihazınızı yeniden başlatıp play storeden whatsap indirip giriş yapın olacaktır
dosyaları kendi cihazımda yaptıgım ayarlara göre ekran resmi atıp paylaştım

Ekli dosyalar

• SAHTE WHATSAP SORUN ÇÖZÜMÜ.rar
    9,6 MB · Görüntüleme: 15

Mtc632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi10pro
Konular
0
Bunu nasıl yapacağımızı tarif edebilecek var mı acaba? 2. Adımda kaldık gibi. Neyi nasıl indirip ne yapacağımı bulamıyorum

Üst Alt