- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
FouadMODS geliştiricileri bu videosunda ve önceki mesajında WhatsApp sürümüne dikkat çekmiş. Bahsedilen 2.24.2.76 sürümünü ben de telefonuma yükledim ve doğrulamayı geçtim.Yakında diyor bekleyelim.gorelim
Nasıl yani orjinal sürümünemi dikkat çekmiş illegal olaninnamiFouadMODS geliştiricileri bu videosunda ve önceki mesajında WhatsApp sürümüne dikkat çekmiş. Bahsedilen 2.24.2.76 sürümünü ben de telefonuma yükledim ve doğrulamayı geçtim.
Modlu olanın 2.24.2.76 tabanlı olacağından bahsedilmiş.Nasıl yani orjinal sürümünemi dikkat çekmiş illegal olaninnami
Bu yöntemide denedim olmuyor, durum şu mevcut numaram mevcut telefon ile whatsappa girmiyor, mevcut note 8 pro da başka numara ile giriş yapabiliyorum, mevcut numara ile başka telefonda whatsappa giriş yapabiliyorum ama ne gariptirki mevcut telefon ve mevcut numara ile giriş yapamıyorum, resmi whatsapp uygulamasına sahip değilsiniz diyor fakat başka numaraları kabul ediyor.Sorunu çözmeyen varsa son olarak şunu deneyin root erişimi olan farklı bir cihazda veya çalışan bı romda WhatsAppinizi normal bı şekilde kurun numaranızı doğrulayın ardından swift Back-Up la tam WhatsApp yedeğini alıp cihazına kurun. Ben bu yöntemle şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım cihazım rootlu ve bootloader kilidi açık mı 13t pro hyperos
önceden de yazmıştım hocam aynı sorunuBu yöntemide denedim olmuyor, durum şu mevcut numaram mevcut telefon ile whatsappa girmiyor, mevcut note 8 pro da başka numara ile giriş yapabiliyorum, mevcut numara ile başka telefonda whatsappa giriş yapabiliyorum ama ne gariptirki mevcut telefon ve mevcut numara ile giriş yapamıyorum, resmi whatsapp uygulamasına sahip değilsiniz diyor fakat başka numaraları kabul ediyor.