Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

isa_yolcu55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
note8 pro
Konular
0
Şehir efsanesine döndü. Kısaca artık modlu WhatSapp uygulamasını unutun. Resmi haricinde an itibariyle hiçbirini kabul etmiyor ne şekilde denersen dene aynı.
Modlu ile alakalı değil resmi uygulamada da açılmıyor zaten problemde bu. Yasal olan birşeyi kullanamıyoruz, telefondan herhanhi bir bilgi ile numara whatsapp tarafında eşleştiriliyor ve bu ikisi bir oturum açmak istediğinde yasal olmayan uygulama hatası veriyor durum bu ama bu sorun nasıl çözülür orası muamma, whatsapp çözmedikten sonra bu sorun zor çözülür

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Ben diyorum bekleme süresi var söylüyorum size bekleyeveksiniz son denemeden sonra orda sure veriyor ya siz 3 gun bekledikten sonra yapacaksınız WhatsApp plus çalışıyor sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece engelleme olduğu zaman

isa_yolcu55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
note8 pro
Konular
0
Ben diyorum bekleme süresi var söylüyorum size bekleyeveksiniz son denemeden sonra orda sure veriyor ya siz 3 gun bekledikten sonra yapacaksınız WhatsApp plus çalışıyor sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece engelleme olduğu zaman
15 gündür bekliyorum hocam, hatta sorun olmasin diye 1 hafta 10 gün hiç girmeyi denemedim bile. Plus i da yukledim verdiginiz linkten olmadı.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
15 gündür bekliyorum hocam, hatta sorun olmasin diye 1 hafta 10 gün hiç girmeyi denemedim bile. Plus i da yukledim verdiginiz linkten olmadı.
imei işlemi yapıldıktan sonra mi kilidi açıldıktan sonra mı oldu bu sorun

bizde mi kilidi açıldıktan sonra olmuştu

pr0cyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
RedmiNote 10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
ben de aero kullanıyordum, 1-2 hafta önce uygulama geçici ban attı 1 dklık sonra uyarı vermeye başladı. Çıkış yapana kadar kullandım sonra orijinal whatsapp yükleyin uyarısı verdi. Yükledim, yedeği aktaramamıştım. Tekrar deneyeceğim. İkinci bir numara da almıştım yeni, onu da WA Business 'e kurayım dedim kurdum açtım, birisine mesaj attığım an banladılar. Mail atıp banı açtırdım, uygulamaya tekrar giriş yapmaya çalıştığımda orijinal whatsapp yükleyin diyor :D. Çok garip bir olay gerçekten nasıl çözeceğimi de anlamadım.

Cihazım redmi note 10 pro, pixel exp aosp rom kurulu, root yok.

yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
WhatsApp tan bildirim gelmiyor bildirimleri aç kapa yaptım cihazı yeniden başlattım falan tık yok

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Böyle şeyler eskide kaldı tadında dozunda bırakmak gerek custom rom root modlu uygulama devri bitti. Artık bu işlemler sadece sorun çıkarır. Herşey zamanında güzeldi :)

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Böyle şeyler eskide kaldı tadında dozunda bırakmak gerek custom rom root modlu uygulama devri bitti. Artık bu işlemler sadece sorun çıkarır. Herşey zamanında güzeldi :)
Valla hocam şuan eu rom kurayım diyorum endonezyadan sıkıldım 🤣

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Valla hocam şuan eu rom kurayım diyorum endonezyadan sıkıldım 🤣
Eu rom berbat halde yarı İngilizce yarı Türkçe birde bazı özellikler ayarlarda görünmüyor arama kısmına yazınca çıkıyor ve stock romdan daha yavaş çalışıyor. Dümenden custom rom yapmışlar 🤣 eu rom ekibi eğer global rom uygulamalarını modlayip yeni özellikler kazandırsaydi veya daha iyi hale getirseydi neysede tek yaptıkları Çin uygulamalarını sisteme gömmek. Bunun yerine Çin romu kullanın daha iyi :)

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Eu rom berbat halde yarı İngilizce yarı Türkçe birde bazı özellikler ayarlarda görünmüyor arama kısmına yazınca çıkıyor ve stock romdan daha yavaş çalışıyor. Dümenden custom rom yapmışlar 🤣 eu rom ekibi eğer global rom uygulamalarını modlayip yeni özellikler kazandırsaydi veya daha iyi hale getirseydi neysede tek yaptıkları Çin uygulamalarını sisteme gömmek. Bunun yerine Çin romu kullanın daha iyi :)
10t pro için konuşuyorum bu arada. Hocam romdan soğuttun beeee napcam şimdi 🤣

Çin indirirdim ama çinde de bazı problemler çıkıyor

Üst Alt