Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

taner2323

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
12t
Konular
0
Herkese selamlar ben 39 yaşındayım 2007 den beri Modlu WhatsApp kullanıyorum şöyle söyleyeyim hayatımda hiç orjinal WhatsApp kullanmamıştım taki geçen seneye kadar bir anda ban yedim ondan sonra ne yaptıysam bir daha modlu WhatsApp kuramadım her çeştini denedim olmadı. Annanemin hattını kendi telefonuma taktım kurdum oldu yani anlayacağınız gibi benim telefon numaram kara listeye alınmış telefon numaramı değiştirmek istedim bu seferde yeni numara yine ban yer diye vazgeçtim

Burda arkadaşlar ikinci cihaz olarak bağlayın diyor o yöntem çalışmıyor Qr kodu okumuyor WhatsAppa nın Allah bir türlü belasını versin ölüyü diriyi bıraktın gözü bizemi diktin inanamıyorum ya hiç bir yerde çözüm yok ne yapacağız bilen varsa Allah rızası için yardım etsin ya lütfen

lockerzemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 6
Konular
3
WhatsApp bu hatayi alanlar 400₺ işlem ücreti ile kesin sonuç olarak çözüyorum telegram kullanjci adımı yazıp forumdan geldiginizi belirtebilirsiniz.

taner2323

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
12t
Konular
0
WhatsApp bu hatayi alanlar 400₺ işlem ücreti ile kesin sonuç olarak çözüyorum telegram kullanjci adımı yazıp forumdan geldiginizi belirtebilirsiniz.
Ben normal whatsapp kuruyorum mod lu whatsapp kuramıyorum

Merkez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
Arkadaşlar bendede aynı sorun var telefonun bodloader kilidini açık iken alıyorum ama başka bir numara ile denediğimde kuruluyor kilidi kapatıyorum o zaman sıkıntı yok

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Arkadaşlar bendede aynı sorun var telefonun bodloader kilidini açık iken alıyorum ama başka bir numara ile denediğimde kuruluyor kilidi kapatıyorum o zaman sıkıntı yok
Bl kapalıyken kullanabiliyor musun dostum

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Arkadaşlar artık modlu whatsapp'lar tarihe karıştı diyebiliriz. Bunun çözümü için şu anda tek yöntem var onda da cihazınız rootlu olması ve lposed kurmanız gerekmektedir. şu anda kendi cihazımda çift hatlı olarak whatsapp ve whatsapp business'ta kullanabiliyorum. biraz zahmetli bir iş kullanmak istiyorsanız ve risklerine girmeniz gerekmektedir.

Üst Alt