- Adım
- Taner
- Cihazım
- 12t
- Konular
- 0
Herkese selamlar ben 39 yaşındayım 2007 den beri Modlu WhatsApp kullanıyorum şöyle söyleyeyim hayatımda hiç orjinal WhatsApp kullanmamıştım taki geçen seneye kadar bir anda ban yedim ondan sonra ne yaptıysam bir daha modlu WhatsApp kuramadım her çeştini denedim olmadı. Annanemin hattını kendi telefonuma taktım kurdum oldu yani anlayacağınız gibi benim telefon numaram kara listeye alınmış telefon numaramı değiştirmek istedim bu seferde yeni numara yine ban yer diye vazgeçtim
Burda arkadaşlar ikinci cihaz olarak bağlayın diyor o yöntem çalışmıyor Qr kodu okumuyor WhatsAppa nın Allah bir türlü belasını versin ölüyü diriyi bıraktın gözü bizemi diktin inanamıyorum ya hiç bir yerde çözüm yok ne yapacağız bilen varsa Allah rızası için yardım etsin ya lütfen
Burda arkadaşlar ikinci cihaz olarak bağlayın diyor o yöntem çalışmıyor Qr kodu okumuyor WhatsAppa nın Allah bir türlü belasını versin ölüyü diriyi bıraktın gözü bizemi diktin inanamıyorum ya hiç bir yerde çözüm yok ne yapacağız bilen varsa Allah rızası için yardım etsin ya lütfen