Haber WhatsApp ücretli olan özelliğini yayınladı

WhatsApp’ın hem hem de sürümü güncellendi. Bu güncelleme ile birlikte WhatsApp ücretli bir özelliğe kavuştu. Bir süredir entegrasyonu süren WhatsApp hatırlatıcı özelliği sonunda geldi. Any.do sayesinde kullanıcılar bir mesajla hatırlatıcı kuracak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
WhatsApp ücretli özelliğini yayınlandı
WhatsApp hatırlatıcı özelliği kullanıcılara ücretli olarak sunulacak. Bunun için uygulamaya, Any.do isimli mobil uygulama entegre edildi. Zaten, Any.do yetkilileri daha önce, WhatsApp ile anlaşma yaptıklarını açıklamıştı.

WhatsApp ücretli olan uygulaması ile kullanıcıların hatırlatıcı kurmasına olanak sağlayacak. WhatsApp entegrasyonu ile güçlenen Any.do için abone olmak şart.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunun için uygulamanın aylık 5.99 dolarlık bir fiyat etiketi bulunduğunu belirtelim. Uygulamayı indirim, abone olduktan sonra hatırlatıcı oluşturmaya başlanabiliyor. Any.do’nun WhatsApp hesabı üzerinden yapılan işlem için hesaba meaj atmak gerekiyor.

Hatırlatılması istediğiniz her şeyi Any.do zamanı gelince size mesaj atıyor.

Bu arada Any.do’nun yalnızca Android’de 10 milyondan fazla indirmeye ulaşan bir uygulama olduğunun altını çizelim.

WhatsApp daha önce de arama bekletme ve grup sohbetlerinde davetiye özelliği duyurmuştu. Bu özellikler de güncelleme ile birlikte uygulamaya eklendi.

Son olarak WhatsApp hatırlatıcı özelliğinin de kullanıcıların hayatını kolaylaştıracağı söyleniyor.

Kaynak :

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu kadar çok çeşit takvim ve do-it uygulaması var iken, bunun için para ödemek çok mantıklı gelmedi.Hatırlatmayı sadece bir mesaj ile mi yapıyor?Çalışma şeklini bilmiyorum ama, öyle ise mesajı gözden kaçırırsam hatırlatmada gözden kaçacak.Bunun için acaba, bir paraf etme ya da benzer bir şekilde hatırlatma görülene kadar devam ediyor mudur?

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Gereksiz bir uygulama, bunun yerine durumunu gizleyip bakanları gösteren bir uygulama yapsalar daha çok para kazanırlar haha--

Kim gizli gizli takip ediyor bilirdik...
Hocam kesinlikle katılıyorum sana kim hatırlatıcı ya para verecek :):)

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bu kadar çok çeşit takvim ve do-it uygulaması var iken, bunun için para ödemek çok mantıklı gelmedi.Hatırlatmayı sadece bir mesaj ile mi yapıyor?Çalışma şeklini bilmiyorum ama, öyle ise mesajı gözden kaçırırsam hatırlatmada gözden kaçacak.Bunun için acaba, bir paraf etme ya da benzer bir şekilde hatırlatma görülene kadar devam ediyor mudur?
Bir çok mesaj hatırlatması yapıyor bence hocam, tek mesaj çok saçma olur, gerçi bu halde bile saçma bir özellik. Gidip kendi mobil uygulamamı yazıp, adına da basarım Hatırlatıcı, kurarım gereken paketleri. Dilediğim gibi özelleştirir kullanırım. Aylık 6 Dolar ayrıca, bu özellik için pahalı. Entegrasyon yapmışlar da ne olmuş "Vay be! Adamlar Entegrasyon çalışıyor WhatsApp'la" şu işe bak arkadaş. :D WhatsApp'dan API desteği alıp, aynı uygulamayı oluşturmasını ben de bilirim.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bir çok mesaj hatırlatması yapıyor bence hocam, tek mesaj çok saçma olur, gerçi bu halde bile saçma bir özellik. Gidip kendi mobil uygulamamı yazıp, adına da basarım Hatırlatıcı, kurarım gereken paketleri. Dilediğim gibi özelleştirir kullanırım. Aylık 6 Dolar ayrıca, bu özellik için pahalı. Entegrasyon yapmışlar da ne olmuş "Vay be! Adamlar Entegrasyon çalışıyor WhatsApp'la" şu işe bak arkadaş. :D WhatsApp'dan API desteği alıp, aynı uygulamayı oluşturmasını ben de bilirim.
Üstad, meraktan %10 kullansa 3-5 ay yine yeter.Türkiye' den değil 6$, 6₺ olsa abone olacak saf varmıdır acaba :D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Üstad, meraktan %10 kullansa 3-5 ay yine yeter.Türkiye' den değil 6$, 6₺ olsa abone olacak saf varmıdır acaba :D
:D En basit örnek vereyim.
Netflix için aydan aya "Kartım kayboldu" başvurusu yapıyorum, neden para vereyim. :D

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
:D En basit örnek vereyim.
Netflix için aydan aya "Kartım kayboldu" başvurusu yapıyorum, neden para vereyim. :D
Şimdi Whatsapp kalkıp, bir hatırlatma mesajı için bizden para alacakmış devil~~

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.