Soru WhatsApp sözleşmesi

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Yahu kabul edin gitsin altı üstü whatsapp.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eğer Instagram yada Facebook kullanıyorsanız whatsappı terketmenin silmenin sözleşmeyi reddetmenin hiç bir mantığı yok çünkü diğer taraftanda harıl harıl veri toplanıyor bunu bu kadar kafaniza takmayın ben bazı yazılımların veri toplamasına kendim izin veriyorum teknoloji dünyası kendini gelistirmek hatalarını düzeltmek için veri toplamak zorunda bu kimi zaman performans verileri olur kimi zaman o uygulamanin ücretsiz kalmasi için reklam verileri olur kullandığınız herhangi bir yazılım ücretsizse ücretini reklam verilerinizle ödersiniz.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Arkadaşlar kimisine göre "ne olacak alt tarafı WhatsApp", kimine göre "benim verimi alıp ne yapcak", kimine göre "neyim ben istihbarat ajanı mıyım toplasın verilerimi napim", kimine göre "abi sal gitsin zaten her yerden veri topluyorlar" gibi gibi birçok cümle duyuyorum. Bu konuda yeteri kadar anlatıldı ama yine söylemek istiyorum değerli forumdaşlar. WhatsApp siz o sözleşmeyi kabul etseniz de etmeseniz de sizin ve-ri-le-ri-ni-zi toplayacak bundan emin olabilirsiniz. Facebook'un onlarca skandalı günlerce konuşuldu ama sonunda ne oldu yine Facebook kullanıcıları kullanmaya devam etti. Facebook, skandalının çıkmasının kendileri için birşey kaybetmeyeceğini biliyor çünkü kullanıcıların %90'ı "abi ne olcak ya toplansın banane" düşüncesinde olduğu için ve Facebook bunu zaten biliyor. Eskiden gizli yapardı şimdi açık açık ben bunu yapacağım dedi ve yine çoğunluk sözleşmeyi önemsemedi.

Eğer verilerinizin birileri tarafından analiz edildikten sonra işlenmesine ve üçüncü parti kurum, şahıs veya kuruluşlar ile paylaşmasına pek takmıyorsanız kullanmaya gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz tabii ki. Seçim sizin sonuçta.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Yahu kabul edin gitsin altı üstü whatsapp.
Olurmu? Forumun yarısı gizli ajan, kalanlar holding en kötüsü teknoloji şirketi sahibi. Bakma senle benimde muhtemelen ticari sırlarımız, en azından seyşel adalarında bir şirketimiz vardır ama henüz haberimiz yok. Büyük sırlar, gizemler, yav covidin, kanserin çaresi bile bu telefonlarda gizli. Mazallah whatsapp hepsini çalsınmı?
Hedef kitleye bak, ucuz xiaomi sahipleri. Aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, yav ne paylaşıyorsunuz allah aşkına, 'hayırlı cumalar ", " Kandiliniz mübarek olsun ", " Nerdesin aşkım " , "uyudunmu"...
Vay canına çok gizli.
İşin tuhafı burası miui forumu :) miui yüklü her telefonda miuidaemon.apk vardır ve birakin whatsapı bütün herşeyi çine raporlar.

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular