Çözüldü Whatsapp sahte uygulama hatası

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3 global
Telefon Modeli
Resmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Whatsapp'a giriş yaparken sahte uygulama hatası alıyorum.Daha önceden böyle bir sıkıntım yoktu telefon numarası değiştirdim eski hesabımı kapattım sonrasında bu yeni almış olduğum numarayı girdim başta spam uyarısı verdi 7 saat sonra sahte uygulamaya düşürdü sorun şu başka cihaz üzerinden giriş yapabiliyorum sıkıntı yok ama kendi cihazım üzerinden giriş yapamıyorum forumdaki tüm bu konu ile alakalı çözümleri denedim cihaza root attım yok olmuyor bl kilidi açık cihazım red mi note 9 pro rom eu 14.0.3 global kullanıyorum bu işten anlayan varsa yardımcı olsun lütfen..

Çözüm
Çok uzun saatler uğraştıktan sonra sorunu kendi imkanlarımla çözdüm. Bu forumun çok ekmeğini yedim zamanında. Belki biraz karışık olabilir ama elimden geldiğice anlatayım.

Magisk'de
🔧 Play Integrity Fix [INJECT]
Sürüm:
v3.3-inject-manual

🔧 ReZygisk
Sürüm:
v1.0.0-rc.2
🔧 Tricky Store
Sürüm:
v1.3.0 (180-8acfa57-release)
Geliştirici: 5ec1cff

ve son olarak ;

İlk olarak modül listesindeki "Play Integrity Fix " "Action'a" tıklayarak "Fetch pitch.json" adımını uyguluyoruz.
İşlem bittikten sonra modül listesinden tekrar "Tricky Store " tıklıyoruz. Hepsini seç yapıyoruz, tekrar aynı menüden "Gereksizleri seçme" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidini kapatın düzelmesi lazım.

Oyla:

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi kapatmadan çözüm yoluna ulaşamaz mıyız? Çünkü açması kapaması sıkıntı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini kapatın düzelmesi lazım.
Bootloader kilidi kapatmadan çözüm yoluna ulaşamaz mıyız? Çünkü açması kapaması sıkıntı oluyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
whatsapp hatası
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bunu deneyin. Yapamayanlar çalışmyor diyor ama yöntem çalışıyor

Oyla:

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
1
whatsapp hatası
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bunu deneyin. Yapamayanlar çalışmyor diyor ama yöntem çalışıyor

Teşekürler ederim deneyeceğim inşallah video link altında kullandığı program vs detayları yazıyordur

Oyla:

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
1
Çok uzun saatler uğraştıktan sonra sorunu kendi imkanlarımla çözdüm. Bu forumun çok ekmeğini yedim zamanında. Belki biraz karışık olabilir ama elimden geldiğice anlatayım.

Magisk'de
🔧 Play Integrity Fix [INJECT]
Sürüm:
v3.3-inject-manual

🔧 ReZygisk
Sürüm:
v1.0.0-rc.2
🔧 Tricky Store
Sürüm:
v1.3.0 (180-8acfa57-release)
Geliştirici: 5ec1cff

ve son olarak ;

İlk olarak modül listesindeki "Play Integrity Fix " "Action'a" tıklayarak "Fetch pitch.json" adımını uyguluyoruz.
İşlem bittikten sonra modül listesinden tekrar "Tricky Store " tıklıyoruz. Hepsini seç yapıyoruz, tekrar aynı menüden "Gereksizleri seçme" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından "Geçerli Keybox Ayarla" tıklayarak son olarak "Kaydet" e basıyoruz.

Bütün bu işlemleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra Play Integrity Check yaptığınızda bütün adımların Yeşil olduğunu göreceksiniz.
O kadar uğraştıktan sonra sorunu çözdüm arkadaşlar uygulamaları aynı şekilde yaparsanız ama ben farklı yöntemde ekledim yöntemi söylüyorum tüm kurulumlar gerçekleştikten sonra interneti kapatıp play store ve play hizmetlerini güncellemeler ve ön bellek veri temizliği yapın whatsapp varsa silin ama interneti açmayın sonrasında magisk üzerinden whatsapp play store ve play hizmetlerini gizleyin 3 zip i flash ettikten sonra kseuweb uygulaması çıkıyor sonrasında inteneti açıp hemen resetleyin cihazı resetledikten sonra play storeden whatsapp indirin sonrasında Whatsapp a giriş yapmadan kseuweb uygulamasından trick store üzerinden Whatsapp işaretleyin ardından giriş olacaktır bu yaptığımız işlemde hem cihazın kimlik bilgisini değişiyoruz hem play storeyi atlatıyoruz hem uygulamaya rootlu cihazı göstermiyoruz bl açık dahi bile gireceksiniz işlem olmazsa gelin yüzüme tükürün 😀

O kadar uğraştıktan sonra sorunu çözdüm arkadaşlar uygulamaları aynı şekilde yaparsanız ama ben farklı yöntemde ekledim yöntemi söylüyorum tüm kurulumlar gerçekleştikten sonra interneti kapatıp play store ve play hizmetlerini güncellemeler ve ön bellek veri temizliği yapın whatsapp varsa silin ama interneti açmayın sonrasında magisk üzerinden whatsapp play store ve play hizmetlerini gizleyin 3 zip i flash ettikten sonra kseuweb uygulaması çıkıyor sonrasında inteneti açıp hemen resetleyin cihazı resetledikten sonra play storeden whatsapp indirin sonrasında Whatsapp a giriş yapmadan kseuweb uygulamasından trick store üzerinden Whatsapp işaretleyin ardından giriş olacaktır bu yaptığımız işlemde hem cihazın kimlik bilgisini değişiyoruz hem play storeyi atlatıyoruz hem uygulamaya rootlu cihazı göstermiyoruz bl açık dahi bile gireceksiniz işlem olmazsa gelin yüzüme tükürün 😀

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-23-15-49-20-878_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-08-23-15-49-20-878_com.whatsapp.jpg
    292,5 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_2025-08-23-15-48-59-483_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-08-23-15-48-59-483_com.android.vending.jpg
    263,1 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Oyla: Çözüm

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
10

Neo Back-Up İle Data Yedegi Alın Formattan sonra Yedegi geri yüklerseniz hiç uğraşmadan kurulum ekranı atlanmis olur.

Oyla:
Üst Alt