Çözüldü Whatsapp sahte uygulama hatası

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3 global
Telefon Modeli
Resmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Whatsapp'a giriş yaparken sahte uygulama hatası alıyorum.Daha önceden böyle bir sıkıntım yoktu telefon numarası değiştirdim eski hesabımı kapattım sonrasında bu yeni almış olduğum numarayı girdim başta spam uyarısı verdi 7 saat sonra sahte uygulamaya düşürdü sorun şu başka cihaz üzerinden giriş yapabiliyorum sıkıntı yok ama kendi cihazım üzerinden giriş yapamıyorum forumdaki tüm bu konu ile alakalı çözümleri denedim cihaza root attım yok olmuyor bl kilidi açık cihazım red mi note 9 pro rom eu 14.0.3 global kullanıyorum bu işten anlayan varsa yardımcı olsun lütfen..

Çözüm
Çok uzun saatler uğraştıktan sonra sorunu kendi imkanlarımla çözdüm. Bu forumun çok ekmeğini yedim zamanında. Belki biraz karışık olabilir ama elimden geldiğice anlatayım.

Magisk'de
🔧 Play Integrity Fix [INJECT]
Sürüm:
v3.3-inject-manual

🔧 ReZygisk
Sürüm:
v1.0.0-rc.2
🔧 Tricky Store
Sürüm:
v1.3.0 (180-8acfa57-release)
Geliştirici: 5ec1cff

ve son olarak ;

İlk olarak modül listesindeki "Play Integrity Fix " "Action'a" tıklayarak "Fetch pitch.json" adımını uyguluyoruz.
İşlem bittikten sonra modül listesinden tekrar "Tricky Store " tıklıyoruz. Hepsini seç yapıyoruz, tekrar aynı menüden "Gereksizleri seçme" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından...

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
whatsapp hatası
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bunu deneyin. Yapamayanlar çalışmyor diyor ama yöntem çalışıyor
Bu yöntem 3 senedir çalışan yontemdi daha önceki cihazlarında bu yöntem ile bu sorunu cozuyordum ama şuan bu yöntem sanırım fixlendi işlem sırasında otomatik indirilen APK cihaza uyumsuz diyor 3 4 cihazdada denendi ama hep aynı hatayı verdi son zamanlarda

Oyla:
Üst Alt