- Adım
- Mert
- Cihazım
- note 8
- Konular
- 0
Ustam benim orjinal WhatsApp da ortalama 7 yıllık yedeğim var ben orjinal WhatsApp i kullanmak istiyorum custom rom da bl kilidi açıkken buda dediğiniz uygulamaları magisk ile flashlayarak mümkün oluyor galibaUzun zamandır plus kullanan birisi olarak bende alışkın değilim ve ilk bu hatalar ile karşılaştığımda mecburen orjinal sürüme döndüm ve biraz olsun afalladım ancak sonrasında bir geliştirici orjinal whatsapp üzerinde değişiklik yapan bir bir uygulama modlayarak kullanıma sundu. Ancak yine hatalar devam etsede eğer numaranız bloke olmadıysa ve bootloader kilidiniz açıksa sorun yok çözümü var. Ancak numaranız bloke olup başka cihazda dahi açılmıyorsa numaranızı yada son 4 hanesini değiştirmeniz gerekiyor. Forum üzerinde konular var cihazınızı root yaparak ve magisk yükleyin gerisi kolay hocam zaten. Bahsettiğim uygulama;
Mod - WaEnhancer(WhatsAppPlus+) [ROOT] | 10.12.2024
Wa Enhancer, Whatsapp deneyiminizi geliştiren bir Xposed modülüdür. Değişim Günlüğü: [DÜZELTMELER] * WhatsApp Business'ta medya göndermeyi engelleyen hata düzeltildi * WhatsApp Beta 2.24.25.12'de ana ekranda Çevrimiçi/Geçmiş kişilerin gösterilmesini engelleyen hata düzeltildi [ÖZELLİKLER] *...forum.miuiturkiye.net