Yardım WhatsApp Orijinal Uygulama Kullanma Hatasi

Alperen24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
74
Arkadaşlar selamlar cihazım note 9 pro pixel experince 13 plus kullanıyordum ve bugün evolution x 14 e geçiş yaptım fakat WhatsApp da orijinal uygulamayı kurmam gereken bir hata alıyor ge WhatsApp i kullanamıyorum bir çaresi varmıdır?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Arkadaşlar selamlar cihazım note 9 pro pixel experince 13 plus kullanıyordum ve bugün evolution x 14 e geçiş yaptım fakat WhatsApp da orijinal uygulamayı kurmam gereken bir hata alıyor ge WhatsApp i kullanamıyorum bir çaresi varmıdır?
Modlu sürüm kullanıyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyin.

Alperen24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
74
Modlu sürüm kullanıyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyin.
Hayır orijinal sürüm

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Bir süreliğine orjinal wp ye geçin şuan için bütün modlular da sıkıntı var. FM bunu çözdü ve bir video paylaştı yine modlu kullanmak isterseniz 2.bir wp kurup QR kod ile giriş yapabilirsiniz.

Alperen24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
74
Bir süreliğine orjinal wp ye geçin şuan için bütün modlular da sıkıntı var. FM bunu çözdü ve bir video paylaştı yine modlu kullanmak isterseniz 2.bir wp kurup QR kod ile giriş yapabilirsiniz.
Hocam benimki orijinal sürüm zaten modlu değil

mortem55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
samsung
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bendede böyle oluyor başka telefondan kendi hesabıma girip QR okutup giriyorum ama bu sefer o telefonun rehberi wp rehberime kaydoldu ne yapıcam xiaomi 9t kullanıyorum yurtdışı telefon imei attırmıştım alırken wp sitesine girip sorunda şikayet edemiyoruz bşr haa

bypanik27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
note 8
Konular
0
Hayır orijinal sürüm
Arkadaşlar bende de yurt dışı 10 t pro vardı iPhone cihazımı satınca ona geçiş yaptım WhatsApp uygulamasını kurarken 10t proya sürekli resmi sürüm hatası aldım forumlarda denemediğim bir şey kalmadı global rom bile attım içine ama düzelmedi en sonra çare mi flash ile global rom atıp kilitledim bl yi şuan girdi ve düzeldi boşa uğraşmayın bl kilidi açık ise ondan girmiyor whatsappa

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Arkadaşlar bende de yurt dışı 10 t pro vardı iPhone cihazımı satınca ona geçiş yaptım WhatsApp uygulamasını kurarken 10t proya sürekli resmi sürüm hatası aldım forumlarda denemediğim bir şey kalmadı global rom bile attım içine ama düzelmedi en sonra çare mi flash ile global rom atıp kilitledim bl yi şuan girdi ve düzeldi boşa uğraşmayın bl kilidi açık ise ondan girmiyor whatsappa
Bootloader kilidi açıldığımda play store sertifikası silindiğinden WhatsApp uygulaması orjinallik lisansını doğruyayamıyor bu yüden hata almaktaydınız.
2 farklı çözüm var, bootloader kilidini kapatmak yada root atıp ve modüllerini kurmanız yeterli olacaktır.

bypanik27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
note 8
Konular
0
Bootloader kilidi açıldığımda play store sertifikası silindiğinden WhatsApp uygulaması orjinallik lisansını doğruyayamıyor bu yüden hata almaktaydınız.
2 farklı çözüm var, bootloader kilidini kapatmak yada root atıp ve modüllerini kurmanız yeterli olacaktır.
Reisim ben orjinal rom kullanmaya alışık değilim bana bunları nasıl yükleyeceğimi anlatabilme imkanınız var mı

Reisim ben orjinal rom kullanmaya alışık değilim bana bunları nasıl yükleyeceğimi anlatabilme imkanınız var mı
WhatsApp için mebcur kitledim cihazı wp işim için lazımdı

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154

Uzun zamandır plus kullanan birisi olarak bende alışkın değilim ve ilk bu hatalar ile karşılaştığımda mecburen orjinal sürüme döndüm ve biraz olsun afalladım ancak sonrasında bir geliştirici orjinal whatsapp üzerinde değişiklik yapan bir bir uygulama modlayarak kullanıma sundu. Ancak yine hatalar devam etsede eğer numaranız bloke olmadıysa ve bootloader kilidiniz açıksa sorun yok çözümü var. Ancak numaranız bloke olup başka cihazda dahi açılmıyorsa numaranızı yada son 4 hanesini değiştirmeniz gerekiyor. Forum üzerinde konular var cihazınızı root yaparak ve magisk yükleyin gerisi kolay hocam zaten. Bahsettiğim uygulama;

Üst Alt