Yardım WhatsApp Kaybolan Mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 96416

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Merhaba,

WhatsApp da kaybolan mesajlar var ancak süreli mesajların kapalı olduğu halde silindiği bir durum, karşı tarafta böyle bir özellik var ve 24 saat geçince sadece benim mesajlarım kalıyor ve karşı tarafın mesajlarının yanında silinmeden önce yanında bir ünlem işareti oluyor. Bu nedir nasıl kullanabilirim?

Edit: Arkadaşlar sorunu tam okuyun anlamıyorsanız da cevap vermeyin artık.
Biri süreli mesajları anlatır, diğeri aero WhatsApp ı anlatır, bunlar zaten bildiğim şeyler. Sırf etkileşim sayınız artsın diye yazıyorsunuz , yüzünüze vuruncada zorunuza gidiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20220108_105724.jpg
    IMG_20220108_105724.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220108_105705.jpg
    IMG_20220108_105705.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 26
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 96416

Guest
Mademki "grub" dan bahsetmiyorsun kişi ayarlarına girip sürekli mesaj ayarlarını kontrol et

Forumu herkesin kullanmaya hakkı vardır bu sizi ilgilendirmez lütfen saygılı olun
Siz bence biraz kitap falan okuyun kardeşim, ben başlığı süreli mesajlar dışında bir durum olduğu hakkında açtım, kaldı ki şahsına özel de sorduğumu hatırlamıyorum. Bilmiyorsan cevaplamazsın zaten okuduğunu anlamış olsaydın süreli mesajlar dışında sorduğumu idrak edebilirdin.

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Kişiyle konuşma ekranına girin, sağ üst 3 noktadan kişiyi görüntüle yapın, altta süreli mesajlar yazan yere girin ve kapalı konuma getirin. Sorun kimde ise o yapsın sorun çözülecektir.

edit: o kısmın kapalı olduğunu sonradan farkettim, whatsapp klasörü yedekleyip uygulamayı silip tekrar kursun düzelir muhakkak.

edit2: alttaki varsayılan mesaj süresini de kontrol etsin her kimse.

Oyla:
Ü

Üye silindi 96416

Guest
Kişiyle konuşma ekranına girin, sağ üst 3 noktadan kişiyi görüntüle yapın, altta süreli mesajlar yazan yere girin ve kapalı konuma getirin. Sorun kimde ise o yapsın sorun çözülecektir.

edit: o kısmın kapalı olduğunu sonradan farkettim, whatsapp klasörü yedekleyip uygulamayı silip tekrar kursun düzelir muhakkak.

edit2: alttaki varsayılan mesaj süresini de kontrol etsin her kimse.
Şöyle bir durum var, bu bir özellik olarak kullanılıyor diye düşünüyorum ancak WhatsApp+ mı yoksa aeoro wp gibi bir program ile mi destekleniyor bilemedim, çünki bu bir hatadan ziyade kişinin kullandığı özellik. Karşılıklı olarak mesajlaştığımızda onun attığı mesajın 24 saat sonra silinmesine müdahil olamıyorum

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Arkadaşlar Merhaba,

WhatsApp da kaybolan mesajlar var ancak süreli mesajların kapalı olduğu halde silindiği bir durum, karşı tarafta böyle bir özellik var ve 24 saat geçince sadece benim mesajlarım kalıyor ve karşı tarafın mesajlarının yanında silinmeden önce yanında bir ünlem işareti oluyor. Bu nedir nasıl kullanabilirim?
Google'e WhatsApp Aero Yaz onu kullan hiç kimse mesaj falan silemez senden

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Sence sorduğum soru bu mu? Sence aero yu bilmiyor muyum?
Kardeş sorduğun soru tam olarak ta bu silinen mesajlar ve süreli mesajlarin bir kez goruntulenmeyi engelle diye WhatsApp aero ve orjinal WhatsApp uygulamasina lucky patcher ile modlayip yada farkli WhatsApp uygulamarinda var bu yuzden sen sureli mesaj da atsan karsi.taraftan silinmez ve bir kez değil 50 kez görür attığın mesajı

Not: artislik yapmayalim izlenip yada farkli bir konu için değil insanlar sana yardımcı olmak için cevap veriyorlar burası YouTube yada farkli bir abone yada goruntulenme platformu değil . WhatsApp aero da bir kez goruntulenmeyi engelle diye bir mod var digerlerinde var mi bilmiyorum aynen böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İnşallah anlamışsındır . Ön yargılı olma lütfen Yarin baska bisey icin benimde sana işim düser belki 💪🤨😏😄😄

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Yardımcı oldu mu

it
Arkadaşlar Merhaba,

Edit: Arkadaşlar sorunu tam okuyun anlamıyorsanız da cevap vermeyin artık.
Biri süreli mesajları anlatır, diğeri aero WhatsApp ı anlatır, bunlar zaten bildiğim şeyler. Sırf etkileşim sayınız artsın diye yazıyorsunuz , yüzünüze vuruncada zorunuza gidiyor.
O bir.kere gönder özelliğini de sormuşsun oda fotoğraf attığında Instagram gibi bir kez goruntulenmeli atar . Aynen böyle

Buraya bir kez tıkladığınızda karşı taraftaki fotoğrafları 1 kez açabilir amaa
karşı taraftaki WhatsAppaero modlu WhatsApp kullanıyorsa her türlü çok izler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Umuts, KGBeast, Bu konu içindeki üslup forumda kullanabileceğiniz bir üslup mu? Birbirinize hakaretler ederek mi çözüm yolları sunuyorsunuz? Amaç kimin kimden daha akıllı yada cahil olduğunu ispatlamak mı? Biriniz 2 yıl biriniz 1 yıldır bu forumda üye, ancak konu içinde nasıl konuşmanız gerektiğini bilmediğiniz ve forum kurallarımızı okumadığınız çok açık. Konuyu geçici olarak kilitliyorum ve konu dışı yazışmalarınızı siliyorum.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt