Çözüldü Whatsapp giriş sorunu

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper os
Telefon Modeli
Mi 11t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar iyi forumlar
Dün akşam mi 11t pro cihazımı formatladım formattan sonra whatsappa giremiyorum RESMİ WHATSAPP UYGULAMASINA SAHİP OLMANİZ GEREKİR Hatasi veriyor ne yaptıysam olmadı play storden indiriom olmuyo direk Whatsapp sitesinden indiriom olmuyo modlu whatsapplari denedim aynı giremiyorum teli bida formatladım olmadı hyperos yazılımı yükledim yine aynı . Ne yaparsam düzeltebilirim

Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-15-14-39-18-053_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2024-08-15-14-39-18-053_org.telegram.messenger.jpg
    562 KB · Görüntüleme: 119
Çözüm
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum whatsapp bir türlü giriş yapılamıyor resmi whatsapp uygulaması hatası alıyorum cihaz 11t pro ve yeni hyperos yükledim play store da sertifikalı değil . Magisk mi yüklemeliyim şimdi detaylı anlatırsanız sevinirim
Öncelikle root atmanız ve aşağıdaki uygulamaları kurmanız gerekir. Cihazınızda bootloader kilidi açık olduğundan ve googe play sertifikasının olmaması nedeniyle resmi whatsapp uygulaması orjinalliği doğrulayamadığı için bu hatayı alıyorsunuz.
Yapılan işlemler sistemi kandırmak için gerekenler. :D

Wa Enhancer Güncellemeleri ve İpuçları

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman...​

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Teşekkür ederim hocam. Kurduğum modüller sürekli etkin kalmalı değil mi hocam. Devre dışı kaldığı an çıkış yapar mı? Her şey için çok teşekkür ederim tekrardan.
Sürekli olarak etkin kalacak ki şuan ki durumunuzu koruyabilsin hocam.

Oyla:

DARTH_VADER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DARTH
Cihazım
XİAOMİ
Konular
0
Hocam şu an Endonezya hyperos indireceğim OS1.0.3.0.UKDIDXM çünkü Google arama ve mesajlaşma uygulamasından gına geldi neyse bu sürümü fastboot ile yükleyeceğim yükledikten sonra magisk i yüklemek için twrp yüklemem gerekiyor öyle değil mi işte sorun orada başlıyor hyperos uyumlu twrp varmı varsa yükleme işlemi eski miui gibi mi yükleniyor rehber varsa süper olur valla kafayı yicem
İndirdiğin sürümü terminalden kuruyorsun twrp otomatik yükleniyor knk ben hyperos yazlımını bilgisayara indirdim terminalden telefona yazlımı yükleyince twrp içinde geldi

Oyla:

bilalcertel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bilal
Cihazım
K20 pro
Konular
5
İndirdiğin sürümü terminalden kuruyorsun twrp otomatik yükleniyor knk ben hyperos yazlımını bilgisayara indirdim terminalden telefona yazlımı yükleyince twrp içinde geldi
hocam hiç bakmadım twrp yi kendim yükledim

Oyla:

RelyVo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
Aynı sorun bende de var, biraz anlatabilir misiniz detaylıca nasıl magiskle falan modül yüklüyoruz vesayre. Hiç root falan atamadım Bootloader falan açmadım. Ama bir ara sistem çöktü, telefoncu yeni yazılım attı ve kararlı sürüm değil artık telefonum. Custom rom atmış anlaşılan. Benim ne yapmam gerekiyor. Sim kartı yok veya etkinleştirilmemiş diyor ayarlarda. Whatsapp'ta Resmi WP indirmeniz gerekiyor diyor. Lütfen acil yardım edebilir misiniz?

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Aynı sorun bende de var, biraz anlatabilir misiniz detaylıca nasıl magiskle falan modül yüklüyoruz vesayre. Hiç root falan atamadım Bootloader falan açmadım. Ama bir ara sistem çöktü, telefoncu yeni yazılım attı ve kararlı sürüm değil artık telefonum. Custom rom atmış anlaşılan. Benim ne yapmam gerekiyor. Sim kartı yok veya etkinleştirilmemiş diyor ayarlarda. Whatsapp'ta Resmi WP indirmeniz gerekiyor diyor. Lütfen acil yardım edebilir misiniz?
Öncelikle nasıl bir işlem yaptınız da sistem çöktü ? Eğer hata alıyorsanız bl kilidiniz açık demektir. Cihaz global mı yurt dışı mı ?

Oyla:

RelyVo1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
0
Öncelikle nasıl bir işlem yaptınız da sistem çöktü ? Eğer hata alıyorsanız bl kilidiniz açık demektir. Cihaz global mı yurt dışı mı ?
Cihaz kaçak değil, türkiye garantili alınmıştı. Bir gün telefonla görüşürken dışarıda, telefon aşırı sıcaktı ve sürekli kapatıp açtı kendini, sonra anlaşıldı ki yazılım çökmüş. Telefoncu da rom atmış ve o zamana kadar ben atılan romların böyle şeylere sebep olabileceğini bilmiyordum. Ben 14.0.2 sürümünü kullanmaktaydım kararlı versiyon. Telefoncu 14.0.8 TKUEUXM yüklemiş. Yani artık kararlı değil. WhatsApp'ta dediğim hatayı alıyorum. Ve sim kartı normalde aktif gözükürken ayarlarda veya bazen bildirimlerde sim kartı konumlandırma hizmeti çalışmıyor falan diyor. Ne yapmalıyız, daha önce rom atmadım dediğim gibi. Rom falan atacak olursam veya ne yapacaksam anlaşılabilir şekilde anlatabilir misiniz?

Oyla:
Üst Alt