Yardım WhatsApp Bildirim Sorunu

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Miui 10.3.11 Kararlı sürüm
WhatsApp'tan gelen mesajlar gecikmeli olarak geliyor. Az önce yine denedik, uygulamaya girmeden mesaj gelmiyor. Ardından tekrar denedik, bu sefer de bildirim 1-2 dakika sonra geldi. Bazen anında geliyor, bazen de yarım saat sonra geliyor. Tüm izinler, pil tasarrufu, uygulama kilitleme vs hepsi ayarlı durumdadır. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Bu sorunu ben de yaşıyorum WhatsApp ve telegramda. Kız arkadaşımdan sürekli trip yiyorum bunun için

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
miui 12'ye geçtik hala bildirimlerin geç gelme sorunu devam ediyor. neye göre bazen anında bazen 1-2 dakika geç düşüyor kilit ekrana mesajlar anlamış değilim.

telefona format attım whatsapp mesajlarının kilit ekrana geç gelme sorunu hala devam ediyor.
hiç gelmese bi ayar noksanlığı var derim ama bazen hemen gelip bazen 1-2 dakika geç gelmesi çok tuhaf.
wifide de mobil veride de aynı şey oluyor.

Oyla:

ashox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Sorun tamamen "MIUI Pil tasarrufun"da. Açıyorsun geç geliyor mesajlar ve mailler. Kapatıyorsun bataryayı içiyor uygulamalar. Çok rom denedim ama miui tabanlı tüm romlar bu şekilde. Diğer romlarda basit ve sıkıcı açıkcası. Az önce telefonumu bilerek şarjını kontrol edip masaya koydum. 1 saatde boşta wi-fi,sync ve gps açık iken %23 şarj gitti. Açıp istatistiklere baktığımda ne göreyim mailler, mesajlar gecikmeli gelmesindiye pil tasarrufu kapattığım, outlook, gmail, whatsapp gibi uygulamalar %23 azalmanın %85ini oluşturuyor. Kalan kısımda %14 hücre bekleme, nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası, kalan %1'de ıvır zıvır.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Miui 10'dan beri devam eden bir sorun. Çözümü yok, Xiaomi de bunu hiç önemsemiyor. Kesin çözüm olarak aosp rom yüklemeniz gerekiyor. Miui tabanlı bütün romlarda bu sorunu yaşayacaksınız. Pixel veya blissrom deneyin. (Özelleştirme için blissrom en iyisi)

Oyla:
Üst Alt