Yardım WhatsApp Bildirim Sorunu

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Miui 10.3.11 Kararlı sürüm
WhatsApp'tan gelen mesajlar gecikmeli olarak geliyor. Az önce yine denedik, uygulamaya girmeden mesaj gelmiyor. Ardından tekrar denedik, bu sefer de bildirim 1-2 dakika sonra geldi. Bazen anında geliyor, bazen de yarım saat sonra geliyor. Tüm izinler, pil tasarrufu, uygulama kilitleme vs hepsi ayarlı durumdadır. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Bu sorunun çözümü yok mu?
Her türlü bildirim ayarım açık olmasına rağmen WhatsApp bildirimleri kilit ekran açıkken anında geliyor ama kilit ekran kapalıyken 1-2 dakika gecikmeli olarak düşüyor ekrana.9s miui 11.0.6 kararlı global rom kullanıyorum.

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Wifi sağlayıcınızda ya da hücresel veride güvenli internet vardır. Aile, çocuk korumaları bildirimi engelliyor.
WiFide ise sorun ttnet ise online işlemlerden güvenli İnterneti kapatın. Hücresel veride sorun varsa operatörü arayıp güvenli İnternet varsa kapattırın. Türktelekomda online işlemler uygulaması ile kapatılıyor. Diğer hatlarda online olarak kapatma var mı bilmiyorum.

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Wifi sağlayıcınızda ya da hücresel veride güvenli internet vardır. Aile, çocuk korumaları bildirimi engelliyor.
WiFide ise sorun ttnet ise online işlemlerden güvenli İnterneti kapatın. Hücresel veride sorun varsa operatörü arayıp güvenli İnternet varsa kapattırın. Türktelekomda online işlemler uygulaması ile kapatılıyor. Diğer hatlarda online olarak kapatma var mı bilmiyorum.
Baktım güvenli internet devre dışı.

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
miui 12'ye geçtik hala bildirimlerin geç gelme sorunu devam ediyor. neye göre bazen anında bazen 1-2 dakika geç düşüyor kilit ekrana mesajlar anlamış değilim.

Oyla:

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Herşeyi denemissiniz neredeyse fakat otomatik baslatmayi denediniz mi? Yazmamissiniz.
Ayarlar-uygulamalar-izinler altinda otomatik baslatmaya girip uygulamalara izin vermeyi denemediyseniz bi de onu deneyin en azından.
Bu sorunu yaşayan çok duydum bi kere başıma geldi hangi surumdeydi hatirlamiyorum otomatik baslatma pil ayarıyla vs cozmustum diye hatırlıyorum.

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Herşeyi denemissiniz neredeyse fakat otomatik baslatmayi denediniz mi? Yazmamissiniz.
Ayarlar-uygulamalar-izinler altinda otomatik baslatmaya girip uygulamalara izin vermeyi denemediyseniz bi de onu deneyin en azından.
Bu sorunu yaşayan çok duydum bi kere başıma geldi hangi surumdeydi hatirlamiyorum otomatik baslatma pil ayarıyla vs cozmustum diye hatırlıyorum.

otomatik başlatma açık, izinli hocam hepsi, pil kısıtlaması da yok.
sürekli geç gelmiyor zaten bazen anında bazen bi bakıyorum 2 dakika önce atılmış mesaj kilit ekrana yeni düşüyor.
tel açıkken anında geliyor onda sorun yok mesela. kilit ekran kapalı olunca böyle oluyor.

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
İlk kez Xiaomi telefon kullanıyorum. Almadan önce onlarca modelin konusunu okudum. Genel de bu bildirim sorunu hep vardı. Kimi yaşıyor kimi yaşamıyordu.
Korkarakta olsa aldım. (El mahkum piyasa alev alev) Elhamdülillah hiç bir sorun yaşamadım. Ta ki geçen aya kadar...

Emailler için TypeApp kullanıyordum. Hiç bir sorunum yoktu 8 aydır. Ama geçen ay mailler geç düşmeye, bazı hesaplara gelen mailerin direkt olarak okundu olarak işaretlendiğine şahit oldum. Uygulamayı sildim yükledim olmadı. Bende Aqua maile geçtim sorunsuz kullanıyorum. Çalışan uygulama durup dururlen kafayı yedi :)

Sizde de bir çalışıyor, bir çalışmıyor. Anında geliyor 2 dakika sonra geliyor gibi tuhaf bir sorun var. Düzelir inşaAllah...

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Wi-Fi bağlantı kullanıyorsan “ayarlar” bölümünden “kablosuz” > “menü tuşu” > “gelişmiş” > “uykudayken kablosuzu açık tut” ayarının “her zaman” olarak seçildiğinden emin ol hocam. Ayrıca konu başında belirtmemişsin ''veri kullanımı'' ayarlarını gözden geçirmediyen oraya da bir bakabilirsin.

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Wi-Fi bağlantı kullanıyorsan “ayarlar” bölümünden “kablosuz” > “menü tuşu” > “gelişmiş” > “uykudayken kablosuzu açık tut” ayarının “her zaman” olarak seçildiğinden emin ol hocam. Ayrıca konu başında belirtmemişsin ''veri kullanımı'' ayarlarını gözden geçirmediyen oraya da bir bakabilirsin.

açık hocam.

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
miui 12'ye geçtik hala bildirimlerin geç gelme sorunu devam ediyor. neye göre bazen anında bazen 1-2 dakika geç düşüyor kilit ekrana mesajlar anlamış değilim.
Aynı sorunu 10.3.11 de uzun süre yaşadım , 11.0.1'de sorunum çözüldü.

Oyla:
Üst Alt