Yardım Whatsapp bildirim sesi sorunu

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar telefonum redmi note 4x, öncelikle şunu belirteyim, android 7 güncellemesi yapmadan önce hiçbir sıkıntım yoktu, fakat güncellemeden sonra whatsapp bildirim sesini zegde uygulamasından indirdiğim seslerden seçiyorum ama bildirim geldiğinde ses çıkmıyor, telefonun kendi seslerinden herhangi birini seçtiğimde sıkıntı yok, mail yada mesaj uygulamaları için zegde den indirdiğim sesleri seçiyorum yine sıkıntı yok, ama whatsapp da ancak telefonun kendi sesleri çalıyor. Yardımcu olursanız çok sevinirim.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Henüz MIUI9 tam oturmamışken ve herkes boğuşurken, kimbilir Oreo maceralarımız nasıl olacak....wasntme~~
Şubattan itibaren şenlikler başlar bencehaha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Valla hocam ben mi mix için en sorunsuz global rom hangisi ise onu yükleyip güncellemeleri kapatacağım, nefret ediyorum şu güncellemelerden, her güncelleme kullanım deneyimlerimizi, batarya sürelerimizi mahvediyor. Bu tüm android camiasında böyle malesef.

Oyla:

PesimistEP-5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Henüz MIUI9 tam oturmamışken ve herkes boğuşurken, kimbilir Oreo maceralarımız nasıl olacak....wasntme~~
Şubattan itibaren şenlikler başlar bencehaha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hocam dün mi4 6.0 ile ve miui 8.5 yüklü cihazda denedim meseleyi ve telefonda sorunsuz işliyor whatsap bildirimi. Artık ne zaman gelir bilmiyorum oreo ama ben orijinal room u değiştirmek istemiyorum. Bu şekilde idare ediyorum. Mi max 2 kullanıyorum. Ama arkadaşın dediği gibi sürekli güncelleme geliyor ve batarya performansını çok kötü etkiliyor. En son miui dan hemen sonra 150 200 mb ilk bir güncelleme geldi batarya süremiz 1 buçuk 2 saat düşürdü. Room işleri ile uğraşmayı sevmiyorum yoksa sade bir rom da yükleme taraftarıyım

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
yeni konu açmaya gerek duymadım aynı sorunu yaşıyorum
Bende tabiki Whatsapp değil kısa mesaj ve Discord'da da aynı sorunu yaşıyorum.

kısa mesaj göndeririken "iletildi" uyarısı sesle beraber geliyor, bana gelen mesaj sadece titreşim ve bildiirm ışığı.

Cihaz root'lu sistem/medya içine mi atılacak sesler ?

Oyla:

aimcrazy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Konular
1
Note 6 pro Android 9 ve miui 10 yuklu ama hala duzelmedi galiba bu kronik bir sorun

Oyla:
Üst Alt