Yardım Whatsapp bildirim sesi sorunu

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar telefonum redmi note 4x, öncelikle şunu belirteyim, android 7 güncellemesi yapmadan önce hiçbir sıkıntım yoktu, fakat güncellemeden sonra whatsapp bildirim sesini zegde uygulamasından indirdiğim seslerden seçiyorum ama bildirim geldiğinde ses çıkmıyor, telefonun kendi seslerinden herhangi birini seçtiğimde sıkıntı yok, mail yada mesaj uygulamaları için zegde den indirdiğim sesleri seçiyorum yine sıkıntı yok, ama whatsapp da ancak telefonun kendi sesleri çalıyor. Yardımcu olursanız çok sevinirim.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Tabiki düzelir...benim cihazda mesela bir sürü rom denememe rağmen bugüne kadar bu sorunu yaşamadım...her cihazda da yok bu problem ayrıca...en yakın zamanda yazılım güncellemesi ile düzeltirler
İşte sıkıntı da burada, her cihazda olsa güncelleme olabilir belki ama, her cihazda olmaması bu işi sıkıntıya sokacak gibi, hayırlısı olsun artık .

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Tabiki düzelir...benim cihazda mesela bir sürü rom denememe rağmen bugüne kadar bu sorunu yaşamadım...her cihazda da yok bu problem ayrıca...en yakın zamanda yazılım güncellemesi ile düzeltirler
İşte sıkıntı da burada, her cihazda olsa güncelleme olabilir belki ama, her cihazda olmaması bu işi sıkıntıya sokacak gibi, hayırlısı olsun artık .

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Şimdi de aynı sorun mi mix'i güncelleyince oldu, işin ilginç tarafı whatsapp grup yazışmalarında sadece ilk gelen mesajın sesi çıkıyor, sonra gelenlerde ses çıkmıyor, telefonun kendi seslerinden seçmeme rağmen, bu da çok önemli, nasıl düzelteceğim bunu ?
[doublepost=1511861486,1511861457][/doublepost]Şimdi de aynı sorun mi mix'i güncelleyince oldu, işin ilginç tarafı whatsapp grup yazışmalarında sadece ilk gelen mesajın sesi çıkıyor, sonra gelenlerde ses çıkmıyor, telefonun kendi seslerinden seçmeme rağmen, bu da çok önemli, nasıl düzelteceğim bunu ?

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Bu sorun çok uzun zamandır mevcut mi perde..
Yıllardır Android kullanıyorum ve yine kullandığım iki tane ses var alışmışım bu seslere whatsapda..ve milerde bu sorunu yaşayınca büyük sıkıntı kendi adıma...inşallah bir süre sonra düzelir..root vs istemiyorum cunki

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bu sorun çok uzun zamandır mevcut mi perde..
Yıllardır Android kullanıyorum ve yine kullandığım iki tane ses var alışmışım bu seslere whatsapda..ve milerde bu sorunu yaşayınca büyük sıkıntı kendi adıma...inşallah bir süre sonra düzelir..root vs istemiyorum cunki

Hocam redmi note 4 kullanıyordum onda da aynı şekilde oldu, telefona güncelleme geldi ve bu sorunla tanıştım, şimdi de mi mix de aynı. Ben düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Severek de kullanıyorum cihazı, ne yapacağım bilmiyorum, lanet olsun bunların vereceği güncellemeye, vallahi yanlışlıkla güncelledim, yoksa elimi sürmezdim.

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Hocam redmi note 4 kullanıyordum onda da aynı şekilde oldu, telefona güncelleme geldi ve bu sorunla tanıştım, şimdi de mi mix de aynı. Ben düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Severek de kullanıyorum cihazı, ne yapacağım bilmiyorum, lanet olsun bunların vereceği güncellemeye, vallahi yanlışlıkla güncelledim, yoksa elimi sürmezdim.
Sanırım cihazdan cihaza değişiyor..
Cunki daha önceki sürümde de aynı sorun vardı ,ancak bir dönem kullandığım baska mi mixde yoktu..çok enteresan..sonuç şu katılıyorum sana .lanet olsun

Oyla:

PesimistEP-5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
Selam aleyküm arkadaşlar. Bu sorunu ben önce mi 5 kullanırken yaşadım. Ve dediğiniz gibi 7.0 a güncelleme yapmadan önce normal çalışıyordu ama güncellemeyi bi yaptım whatsapa ses veremez oldum. Dedim herhalde mi5 le alakalı bir sıkıntı. Sonra o telefondan mı max 2 ye geçtim ve baktım bunda da aynı sıkınti var. Ulan dedim belki miui 8 ile alakalıdır 9u yükledim ve değişen hiçbir şey olmadı. Anlaşılan Android 7 ile alakalı bir sorun bu. 8 in yüklenmesini bekleyeceğiz.
[doublepost=1512481397,1512481370][/doublepost]Selam aleyküm arkadaşlar. Bu sorunu ben önce mi 5 kullanırken yaşadım. Ve dediğiniz gibi 7.0 a güncelleme yapmadan önce normal çalışıyordu ama güncellemeyi bi yaptım whatsapa ses veremez oldum. Dedim herhalde mi5 le alakalı bir sıkıntı. Sonra o telefondan mı max 2 ye geçtim ve baktım bunda da aynı sıkınti var. Ulan dedim belki miui 8 ile alakalıdır 9u yükledim ve değişen hiçbir şey olmadı. Anlaşılan Android 7 ile alakalı bir sorun bu. 8 in yüklenmesini bekleyeceğiz.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Selam aleyküm arkadaşlar. Bu sorunu ben önce mi 5 kullanırken yaşadım. Ve dediğiniz gibi 7.0 a güncelleme yapmadan önce normal çalışıyordu ama güncellemeyi bi yaptım whatsapa ses veremez oldum. Dedim herhalde mi5 le alakalı bir sıkıntı. Sonra o telefondan mı max 2 ye geçtim ve baktım bunda da aynı sıkınti var. Ulan dedim belki miui 8 ile alakalıdır 9u yükledim ve değişen hiçbir şey olmadı. Anlaşılan Android 7 ile alakalı bir sorun bu. 8 in yüklenmesini bekleyeceğiz.
[doublepost=1512481397,1512481370][/doublepost]Selam aleyküm arkadaşlar. Bu sorunu ben önce mi 5 kullanırken yaşadım. Ve dediğiniz gibi 7.0 a güncelleme yapmadan önce normal çalışıyordu ama güncellemeyi bi yaptım whatsapa ses veremez oldum. Dedim herhalde mi5 le alakalı bir sıkıntı. Sonra o telefondan mı max 2 ye geçtim ve baktım bunda da aynı sıkınti var. Ulan dedim belki miui 8 ile alakalıdır 9u yükledim ve değişen hiçbir şey olmadı. Anlaşılan Android 7 ile alakalı bir sorun bu. 8 in yüklenmesini bekleyeceğiz.
Android 8 ancak 2019 da gelir, o zamana kadar da kim öle kim kala :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Android 8 ancak 2019 da gelir, o zamana kadar da kim öle kim kala :)
Henüz MIUI9 tam oturmamışken ve herkes boğuşurken, kimbilir Oreo maceralarımız nasıl olacak....wasntme~~
Şubattan itibaren şenlikler başlar bencehaha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt