Yardım Whatsapp Bildirim İçeriği Sorunu

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Revos
Telefon Modeli
RN7
Bootloader Kilidi
Açık
Bir şekilde whatsapptaki bildirm içeriğini gizledim geri açmayı bulamıyorum,nerden geri açabilirim? (Kilit ekranı ve ana ekranda da gözükmüyor)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ayarlar/Uygulamaları yönet bölümünden WhatsApp uygulamasını bulduktan sonra "Bildirimler" kısmına bakabilirsiniz hocam.

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malasef orda bulamadım seçeneği

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Bir şekilde whatsapptaki bildirm içeriğini gizledim geri açmayı bulamıyorum,nerden geri açabilirim? (Kilit ekranı ve ana ekranda da gözükmüyor)
hocam bildirim içeriği kilit ekrandayken gelmiyormi yoksa telefon açıkken kontrol merkezinemi gelmiyor
çözüm içinde (whatsappın üstüne basılı tutun ayarları açın diyin daha sonra alta inin bildirimlerden ayarları bulabilirsiniz)

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bildirim içeriği kilit ekrandayken gelmiyormi yoksa telefon açıkken kontrol merkezinemi gelmiyor
çözüm içinde (whatsappın üstüne basılı tutun ayarları açın diyin daha sonra alta inin bildirimlerden ayarları bulabilirsiniz)
Hocam telefon açıkken de kilitliyken de gelmiyor, mesajı yazan bile gözükmüyor sadece whatsapp bildirim şeklinde geliyor, bildirim ayarlarım bu şekilde içeriği göster işaretli.
Telefon da rom yenilemesi yaptıktan sonra kontrol merkezine ; Güvenlik, bildirimlerin içeriğini gizleyebilceğinizi biliyormuydunuz?
Şeklinde bir bildirim geldi ona tıklayarak wp ın içeriğini gizledim fakat o yeri tekrar bulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefon açıkken de kilitliyken de gelmiyor, mesajı yazan bile gözükmüyor sadece whatsapp bildirim şeklinde geliyor, bildirim ayarlarım bu şekilde içeriği göster işaretli.
Telefon da rom yenilemesi yaptıktan sonra kontrol merkezine ; Güvenlik, bildirimlerin içeriğini gizleyebilceğinizi biliyormuydunuz?
Şeklinde bir bildirim geldi ona tıklayarak wp ın içeriğini gizledim fakat o yeri tekrar bulamıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-20-11-59-22-343_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-20-11-59-22-343_com.android.settings.jpg
    210,2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2020-08-20-11-59-14-038_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-20-11-59-14-038_com.android.settings.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2020-08-20-11-59-09-757_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-20-11-59-09-757_com.android.settings.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam en iyisi tüm verileri temizle diyin yada bi format atın telefona düzelir

Oyla:
Üst Alt