Anladım hocam teşekkür ederim. Önerdiğiniz başka modlu sürüm var mıdırVermicek. Kendini başkasının sürümünü kopyalayıp yayınlamaktan dolayı davalık oldu. Artık yayınlamayacak.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
YMwhatsapp öneririm daha iyiAnladım hocam teşekkür ederim. Önerdiğiniz başka modlu sürüm var mıdır
Sağ olun hocamYMwhatsapp öneririm daha iyi
Uygulama - WhatsApp LiteX v1.90 + Activator | 22.04.2025
WhatsApp LiteX Telegram ortamında denk geldiğim bir proje ve şahsen ben beğendim ve ihtiyacımı karşılayan sade bir sürüm. Çok fazla özelleştirnesi yok bu yüzden çok tercih edilmeye bilir ancak uygulama içerisinde FMMods' ve diğer geliştiricilere olan teşekkürlerini eklemiş. FM den veya diğer...forum.miuiturkiye.net
Vermicek. Kendini başkasının sürümünü kopyalayıp yayınlamaktan dolayı davalık oldu. Artık yayınlamayacak.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hoşgeldin öncelikle forumumuza. Bu haberi sizlerden bu yanıtı alan bir grubun telegram grubundan bu şekil konuşulduğundan ve epey konuşulduğundan dolayı alıp buraya aktardım. Yanlış bilgi sanırım gördüğüm kadarıyla. Sizlere yakın olmalarından dolayı inanıp paylaşmıştım.Dava edildiğimi sizden öğreniyorum. Dava dosyamı posta adresime iletirseniz memnun olurum.
Yok, estağfurullah. Bu konuda herkes özgür, YMWhatsApp da güzeldir, tercih edebilirsiniz. Dava ile alakalı çokça mesaj alıyorum ancak herhangi bir dava yok.Hazarın bile davadan haberi yok çıkmış biri kendi uygulamasını veya desteklediği uygulamanın reklamını yapmak için konuşuyor ve insanları yanlış yönlendiriyor.
Hoşbuldum, aslında 2016 yılından beri foruma üyeyim ama pek bakamıyorum.Hoşgeldin öncelikle forumumuza. Bu haberi sizlerden bu yanıtı alan bir grubun telegram grubundan bu şekil konuşulduğundan ve epey konuşulduğundan dolayı alıp buraya aktardım. Yanlış bilgi sanırım gördüğüm kadarıyla. Sizlere yakın olmalarından dolayı inanıp paylaşmıştım.
Umarım en yakın zamanda tekrardan projelerde görmek isteriz. Son dakikaya kadar aeroyu kullandım ve yıllarca kullandım bilginize![]()
Bu forumda bu şekilde davranış ve üslup bulunmuyor tam olarak yukarda belirttiğim şekilde bi cevap ile işler düzeltiliyor. Yeni kayıt olmuşsunuz samırım geldiğiniz yerde bu üsluplar normal karşılanıyor ama burda değil bilginize. Hoş geldiniz siz deHazarın bile davadan haberi yok çıkmış biri kendi uygulamasını veya desteklediği uygulamanın reklamını yapmak için konuşuyor ve insanları yanlış yönlendiriyor.
Yanıt için çok teşekkürler. Gerçekten başarılı bulup güvenerek uygulamalarınızı kullanan bir insandım. Yanlış bilgi için kusura bakmayın gerçekten sürekli ve ısrarla dönen bilgiler eşiğinde o bilgiyi verdim. Yeni projeniz çıkar çıkmaz ilk kullananlardan biri olacağıma emin olabilirsinizYok, estağfurullah. Bu konuda herkes özgür, YMWhatsApp da güzeldir, tercih edebilirsiniz. Dava ile alakalı çokça mesaj alıyorum ancak herhangi bir dava yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoşbuldum, aslında 2016 yılından beri foruma üyeyim ama pek bakamıyorum.
İlgi ve alakanız için minnettarım. Kopyalama konusunda bahsettiğiniz mod fouad ise, ilgili modun adminleri aynı zamanda Aero'nun da adminleridir, Aero telegram kanalını ve gruplarını da yönetmektedirler.
Şu anda tüm WhatsApp modlarında ban sorunu mevcut. %100 anti-ban özelliği olan mod yok. Çok fazla insanın her gün banlanması ciddi bir sorun. Hintli arkadaşımla sıfırdan başlangıçta temel özelliklere sahip bir mod yapmayı düşünüyoruz, ancak ne zaman hazır olur bilmiyoruz.
Pardon kardeşim yanlış bir tabir kullandıysam mod arkadaşlar yorumu silsin benim demek istediğim araştırma yapılmadan sağdan soldan duyumlarla hareket etmemizdi kırdıysam affola.Bu forumda bu şekilde davranış ve üslup bulunmuyor tam olarak yukarda belirttiğim şekilde bi cevap ile işler düzeltiliyor. Yeni kayıt olmuşsunuz samırım geldiğiniz yerde bu üsluplar normal karşılanıyor ama burda değil bilginize. Hoş geldiniz siz de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanıt için çok teşekkürler. Gerçekten başarılı bulup güvenerek uygulamalarınızı kullanan bir insandım. Yanlış bilgi için kusura bakmayın gerçekten sürekli ve ısrarla dönen bilgiler eşiğinde o bilgiyi verdim. Yeni projeniz çıkar çıkmaz ilk kullananlardan biri olacağıma emin olabilirsiniz![]()