Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
yedeği geri yüklemekte sorun yok yükledim ama var olan yediği manuel alıp nasıl geri yüklicez sorum bu hocam :)

rasitkasimoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raşit
Cihazım
xiaomi redmi 7
Konular
4
Mrb.ustadım yeni kurdum fakat kod için 18 saat sonra falan diyor bunun çözümü var mı tşk.

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30
Whatsapp Aero 8.10 TIKLA İNDİR yazısına tıklayınca indirme başlamıyor veya herhangi bir yere yönlendirmiyor hocam.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Yuklwdim fakat eski kullandigim vatsabi buraya aktaramiyorum google hesabiniza ulasilmiyor diyor
Hocam bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin verin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

@k1zguran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Erol
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben Yo whatsapp kulanıyorum kendi full dark temamı ve kendime uygun özellikleri ayarladım, bu paylaştığınız whatsapp'ın kullandığı whatsapptan farkı var mı acaba, yoksa kendi ayarlarımla devam etmek istiyorumda.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
yedeği geri yüklemekte sorun yok yükledim ama var olan yediği manuel alıp nasıl geri yüklicez sorum bu hocam :)
Apkler uzantıları farklı olduğunda klasörlerde farklı oluyor. Örneğin;

com.whatsapp uzantısının klasörü Whatsapp
com.fmwhatsapp uzantısının klasörü FMWhatsapp

Hangi tür apk yi kurarsan ona göre klasöre at. Eğer com.whatsapp olarak modluyu kurarsan direktmen otomatik olarak görüyor yedeğini

Mrb.ustadım yeni kurdum fakat kod için 18 saat sonra falan diyor bunun çözümü var mı tşk.
Yok hocam mecbur beklemek zorundasın. Whatsapp kod sürekli istediğinde ban yeme riskin oluşur dikkat edin.

Whatsapp Aero 8.10 TIKLA İNDİR yazısına tıklayınca indirme başlamıyor veya herhangi bir yere yönlendirmiyor hocam.
Kendimde kullandığım Wp+ öneririm.
Ben Yo whatsapp kulanıyorum kendi full dark temamı ve kendime uygun özellikleri ayarladım, bu paylaştığınız whatsapp'ın kullandığı whatsapptan farkı var mı acaba, yoksa kendi ayarlarımla devam etmek istiyorumda.
YOWhatsApp desteği kesti ve onun yerime FMWhatsApp güncelleme veriyor bende kullanıyorum memnunum.

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14

Hangi tür apk yi kurarsan ona göre klasöre at. Eğer com.whatsapp olarak modluyu kurarsan direktmen otomatik olarak görüyor yedeğini

Yok hocam mecbur beklemek zorundasın. Whatsapp kod sürekli istediğinde ban yeme riskin oluşur dikkat edin.

YOWhatsApp desteği kesti ve onun yerime FMWhatsApp güncelleme veriyor bende kullanıyorum memnunum.
Bende bir soru sorayım hocam. Aero kullanıyorum, bunun üzerinden yedek alabiliyor muyuz. Alıyorsak google mı yedekliyor yoksa yerel klasöre mi

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30

Hocam bahsettiğiniz FMWhatsApp arayüzü ingilizce mi Türkçe mi. Malum anlamadığımız şeyi kurunca bu ne böyle değip siliyoruz :)

Üst Alt