Arkadaşlar merhaba. Ben adodizayn bilirsiniz ki bundan önce bir ios teması paylaşmıştım çok beğenildiği kadar çokta eleştirilmişti.
Tekrar gelen mesajlar üzerine sizlere IOS görünümlü whatsapp teması hazırladım. Üstelik bu temayı normal whatsapp değil Whatsapp AERO üzerinden hazırladım.
Hem uygulamayı hemde ios görünümü sevenler için yaptığım temayı sizinle paylaşmak istedim.
Nedir WhatsappAero?
Eskilerden Whatsapp Plus gibi olan, özellik olarak sadece sizin Görüldünüzü gizleme, "yazıyor.." durumu gizleme, son görülmeyi dondurma, istediğiniz temayı yapma, hikayeleri gördüğünüzü gizleme, Whatsapp kiliti hatta whatsapp içindeki Sohbet için özel kilit yapma, ve daha da güzel olanı hiçbir engel olmamasıdır. Uygulamayı geliştiren Hazar Bozkurt, Temayı geliştiren ise şahsımdır.
Ana Ekran Arayüzü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gizlilik
GİZLİLİK 2 (Bu özellikler kişiye özel de ayarlanıyor.)
Şifreleme Özellikleri
Kişi Profili ve özellikleri
Sohbet baloncukları imleçler ve başlık
Herşeyin rengi temasını ve özelliklerini dilediğiniz gibi buradan ayarlayabilirsiniz.
Whatsapp Aero 8.10 TIKLA İNDİR
Whatsapp Aero IOS TEMA
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
KURULUM
1-) Öncelikle Whatsapp Aero 8.10 Uygulamasını İndiriyorsunuz ve normal whatsapp kurulumu gibi uygulamayı kuruyorsunuz.
2-) Whatsapp Aero IOS TEMA yazan XML Dosyasını indiriyorsunuz ve Dosya Yöneticisi/Whatsapp/Aero Klasörü içerisine bu XML dosyasını atıyorsunuz.
3-) Dosyamızı Aero Klasörüne attıktan sonra Whatsapp'a giriyoruz sag altta bulunan ayarlar ikonuna tıklıyoruz daha sonra "Aero Temalar"/"Aero Temasını Geri Yükle" Bölümüne girerek Attıgınız dosya ismini seçip "Geri Yükle" diyorsunuz.
TEMANIZ ve Özellikleriniz Aktif Olmuştur. Güle Güle Kullanmanız Dileğimle